Ločevanje živil 90. dni - 5. del

No, no punce sram, le zakaj, ve ste tako fajn....ponosna sem da vas poznam in vsakemu povem da ste super, komaj čakam da se vidimo v živo. Dušanka velja sva na ti... škoda ker ne moreš priti, bomo pa me enkrat prišle k tebi, da se malo še v živo pomenimo. Encijan no le pozdravi se do petka. Pa še to da vam povem da tudi jaz v soboto delam in sicer moram biti v službi že ob 6h. Kuk sem vesela, ampak bom že, sej živi se samo enkrat, a ne. Ja pa res Lanes se nam že dolgo ni javila, veste je bila v četrtek tako utrujena, da sploh ni mogla na odbojko. Se spomnite koliko energije je imela na začetku septembra, fitnes, pa odbojka pa joga...zdaj jo pa kar nekam zdeluje vse skupaj...no,no Lanes dej oglasi se nam. Rožica ...imaš še vedno 14 kg manj kot pred dieto...teh nekaj kg pa boš že ja spravila dol. Bolje sedaj kot pa de si počasi in zahrbtno naberejo viški. Rožica tudi jaz sem bila včeraj na sadju, tudi danes sem zaenkrat še sadna, povej pa mi kaj bom za kosilo....meso ali kaj drugega, pomagaj mi! Rožica mislim da ne vem kako ti je ime! tuna
Tudi jaz sem za enkrat še sadna za kosilo bo jabolko, za večerjo verjetno banana, mogoče še kaj oreščkov , če bo kriza. Torej jaz bom SADNA. Jutri pa polna luna. Mogoče bo še kakšen jogurt vmes. Se še nisem popolnoma odločila, kako naprej. Predvsem zaradi našega srečanja, nevem kaj bom , bi lahko jedla. Vsekakor pa držim Encijan za besedo, da bomo vse, ki smo na dieti sedele skupaj in se bodrile ob polni mizi. lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
No sej pol bomo pa kar nekaj prišparale, bomo manj hrane naročile....1 krožnik riža, pa eno solato, pa malo mesa, pa bo...kako bomo vse šlang... Ne, ne se hecam....lačne pa ne smemo biti a ne...? Rožica no pol se ti bom pa pridružila, bom tudi jaz danes sadna, ampak jutri pri luni pa se ti ne pridružim. Danes za kosilo bom pa kuhano cvetačo pojedla. Jutri zjutraj bom pa spet z veseljem stopla na tehtnico. No vidiž Rožica kakšno motivacijo mi daješ. Lp tuna
Drage moje, tako sem lačna, ker sem imela včeraj sadni dan, zdaj pa tudi samo jabolka glodam. Za kosilo bom popapcala govedino na kitajski način in rdečo peso. Za večerjo pa verjetno nič, ker se bom spet potepala. Mogoče kakšen kaki, pa čeprav bo že po osmi uri zvečer. Končno mrkujem domov oz. iz službe. Do jutri ! marjanca45
Lepo pozdravljene. Mene moje obveznosti obremenjujejo (kosila, večerje), zato sem pridobila 1 kg. Danes sem si naredila zaradi tega vodni dan. Prvotno sem hotela imeti vodni dan jutri (polna luna), vendar grem na kosilo. Naslednji vodni pa bo v petek. Tako bom izgubila ta kg. Moram priznati, da mi ni težko vzdržati brez hrane, težje mi je imeti sadni dan. Takrat imam prevelik apetit. Ima katera morda napisano kako se teža vzdržuje. Omenile ste, da ni potrebno zjutraj jesti sadje, le držati se je potrebno pravil. Malo sončka vam pošiljam. Migla
Me veseli Tuna! Srečna sem, da vem za takšen forum. Tu vsaka veliko da in še več prejme. HVALA VAM! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Smo ena velika družina deklet z zelo podobnim razmišljanjem, z zelo podobnimi težavami, stiskami, zato se tako zelo dobro razumemo, se znamo vživeti v stiske drugih. In zato se tako poznamo, čeprav se v večini nikoli nismo videle in res bo krasno, ko se bomo končno lahko objele in se pocmokale. In vsi tisti, ki so zunaj tega kroga, tega ne morejo razumeti, ker tudi meni na začetku ni bilo jasno, kako se lahko tako spoprijateljim z nekom, ki ga nikoli nisem videla, kako sproščeno se lahko pogovarjam, pišem vse živo o svojem življenju. Ampak to je enostvano zato, ker smo na eni valovni dolžini. In krasno mi je, da smo !!!!!!! Forum z vsemi vami se mi zdi kot en varen pristan, kamor se lahko zatečem, ko mi je hudo in vem, da me boste razumele in mi po najboljših močeh pomagale. Pa saj življenje le ni tako zoprno, samo z malo drugega kot ga mora človek tu in tam pogledati. Zdaj pa res šibam. Lep dan vsem ! marjanca45
Pozdavljene! Še ena,ki te dni ne ve skozi katero luknjo bo plusknilo na dan.Že 3 dni mi je slabo,glava me boli,v glavnem sem prav za en drek.Danes sem pojedla en probiotični jogurt in eno mini žemljico,pa mi spet gre na bruhanje.Tako.da te dni ne rabim nobene diete,kar čutim,kako me zmanjkuje v pasu.Za nekaj je tudi bolezen dobra a ne. Rožica bo tako dobra duša,da me bo nalimala v album,tako,da bom skzi v vaši družbi. Grem na w... Lep dan! jesen
Hojla! Oj,punce drage,ne mi kar po vrsti zbolevat.A se spet kaj prek interneta širi. Dušanka,moja noga je vredu,zdej že lahko plešem. Moj sadni dan je šel spet v maloro,oj sem smotana. Migla,tud men vodni dan ne dela problemov,na sadni dan je pa katastrofa.Ravno zaradi teh sadnih dni sem prekinila dieto.V bistvu sem še vedno na ločevanju in mi kar super gre.Mogoče bom probala imeti jutri sadni dan.če ne pa pojutrišnjem al pa popopo.....! Aja,v petek pa ziher ne! Bonaca,ti mi palčke kar prišparaj,saj bom verjetno rabla več komletov,ene da mi bodo veke gor držale,pa še ene,da mi bo usta skup držalo,pa še ene za pod pazduho! Encijan,madonca,a veš da ko berem,kako veselo goniš orbitrek,je še mene prijelo,da bi mal prah dol pobrisala! Rožica,bravo,le tako naprej.Tukaj smo in mislimo nate in držimo pesti. Tuna,upam da boš našla pravo kombinacijo,ki ti bo ustrezala. Jaz zjutraj jem samo sadje in zanimivo,to mi sploh ni problem,enostavno se mi zjutraj ne lušta kaj drugega jest,tako sem navajena na sadje.Samo včasih,če sem zjutraj doma,si zmiksam kakšno jabolko in dodam žlico ovsenih kosmičev,mal za spremembo! Helena,Jesen,čimprej se pozdravita! Kokos,kako kaj vodica? Lanes,kaj je s tabo,dej javi se mal! Marjanca,ja tukaj smo res nekaj posebnega! Vidite,sploh se nismo poznali,ko pa smo se prvič videle v živo,smo bile kot da se poznamo že sto let. Se spomnita Marjanca in Ribica,21. maja letos,pod Pohorjem. Zdaj pa že hodimo veselo kofetkat! Res smo superca! Zato le brez skrbi,le pokažite se nam v petek. Še tri dni! Hej Lisička,ma kaki,niso same suhice tu gor,nekaj nas je tudi bodočih suhic! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Marjetka cvetka, seveda se spominjam našega prvega srečanja, saj nekako je bilo treba začeti. Prvo soboto sem sama sedela pod Pohorjem, naslednjo pa nas je bilo že pet. Mariborčanke pa so nekako poniknile, ne oglašajo se več, saj trenutno ne opažam. V soboto bom pa verjetno že gledala slikice iz vašega srečanja v Celju, verjamam, da bo super. Lepo se punce postavite v vrsto, da bodo pod slikico napisana vsa imena, da si vas dobro ogledam. Sedaj pa grem pogledat še druge stvari, saj sem komaj sedaj prišla do računalnika. Lep večer še naprej riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti