Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene. Ravnokar sem se vrnila s prijetnega manjšega pohoda - prelep dan je bil danes. Renata.z. čestitke za doseženi misnus. Kaj slišim, od česa pa naj bi imela Blažkaa mačka? Žal pa res nič ne sliši, a ne, Darja-. Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 26. jan 2008 16:37:19
Približno takole jaz izgledam danes . O kakšnem mačku pa ve govorite Grem nazaj, vam pa želim lep preostanek dneva in hot, hot night blažkaa
Pa še to: sinoči sem se imela resnično lepo . Spoznala sem par super punc...več pa ko bom imela veliko več časa kot ta trenutek. blažkaa
Pozdravljene babike! Imam slabo vest. Včeraj sem sicer ločevala, imela sem beljakovine, AMPAK sem preveč pojedla. Sploh se ne počutim vredu zdaj. Na tehtnico sploh nočem stopit, ker po mojem ne bo nič kaj dobrega pokazala, pa niti na oblačilih nič ne čutim. Danes je moj 10 dan. Zdaj kuham riž, komaj čakam, za fanta pa še pohano meso zraven. žabica za izpit sem zvedla, sem ga nardila;) moram it, papa tocka
Ojla Zgleda, da je danes ločevalke ven potegnilo - saj je res kar prijetno, sicer malo manj kot včeraj, pa vendar kar toplo. Jaz danes bolj počivam po včerajšnem pohodu. Sicer sem pa na moj B-dan danes za kosilo pojedla en nemasten kremenateljc na žaru z zeleno solato, zvečer bom pa paradižnikovo solato z mocarelo in eno ploščico kakor" kruha". Jutri Š-dan bo pa pasulj brez mesa s plošicama kruha, zvečer isto. Lep dan želim še naprej Kristalka
evo tudi mene..sem vikend preživela pr fantu!bilo je lepo.danes imam sadni dan:( lačnaaaaaaaa semmmmmm!najraj bi se zagnala v hladilnik in vse pojedla ven! točka čestitam!! jaz pa jutri zvem-upam da bo!v sredo imam spet izpita, pa se tolk mal učit-res se mi neda! pa sedaj sem taka kot bi me nekaj povozilo,žalostna sem! lp p.s. komaj čakam jutri na meso! žabica21
Dober dan. Sem si kar mislila,da bo danes naš forum bolj ko ne mrtev......res je bil lep dan.Dopoldan sem bila v službi,popoldan pa sem šla na en malo daljši pohod,pa z možem mal na parcelo gledat,kje se bo spomladi začelo delo........prav lušno je bilo. Tako jutri pa imam dopust,samo jutri pa bom dopoldan pridna v hiši popoldan pa bom na terenu s psom(dvema) ali kaj podobnega........ Se oglasim jutri zjutraj ko bom imela spet mir za računalnikom. darja-

Živjo!

Včeraj je bil moj prvi sadni dan in uspelo je. Danes pa se zelo veselim meska. Sicer mi dieta pobira še veliko energije, vendar mi jo pa sonček fila. Novim zmagam naproti. Pa tudi na tehtnici se že pozna. Me pa zanima, če imate vse tukaj dieto prvič. Če pa je katera že večkrat poizkusila, me zanima, kako so uspešne diete naprej.

Evo še mene malo Oglašam se le toliko, da vam povem, da sem živa in zdrava. Sedaj pa "šibam na lov" za ploščicami. P.S. Odločili smo se, da bomo v kuhinji tudi po tleh imeli keramične ploščice Glede 3md: zaenkrat je v "mirovanju" Želim vam prelep dan blažkaa
Živjo! Karnak, jaz sem ena od tistih, ki ponavljamo dieto. Moram reči, da je prvi krog vsaj zame bil definitivno lažji. Hitreje sem izgubljala težo in zato sem tudi imela več volje. Vseeno imam namen vztrajati do konca, me prav zanima kakšen bo končni rezultat. lp dvojčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti