Dobro jutro

Tudi meni je včerajšnja lunca uspela v polno, saj sem itak imela VODNI dan

. Sem pa zvečer pojedla 5-6 suhih sliv in nič več

.
Danes pa spet BELJAKOVINSKI dan. Verjetno bom danes naredila skutin burek, ki bi ga naj delala včeraj, pa sem si premislila

. Včeraj sem kar celega piščanca + 10 perutničk (jih imata hčerkici zelo radi) + krompir potisnila v pečico in šla na predavanje še preden je zadišalo, da mi ni lušt delalo

.
Joj, se mi že kar lušta tega bureka....Bom pa zase naredila tisto verzijo z veliko skute in minimalno količino testa ter ogromno zelene solate.
Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste se držale lunce

Ja, pa še Marjetki Cvetki bi namenila stavek-dva. Lepo, da si nam se pridružila, ker sem ogromno tvojih postov prebrala in (ne boš verjela) si neposredno pripomogla k temu, da sem tudi sama začela s 3md.
Kar se pa tiče grešenja in potem nalivanja z vodo oziroma sadnih dnevov, pa se jaz osebno nikoli nisem tega posluževala in ne vem, če je katera izmed sedanjih "hujšaric" pristaš tega, sem pa slučajno zasledila tvoj post, v katerem dan pred začetkom novega kroga pišeš:
Ja,res hitim jest take stvari,ki bodo potem prepovedane,zato pa so tu kilogrami,ki jih ne bi smelo biti. Kar hitro pridobim enega ali dva,stvari pa potem rešujem z luninimi posti.
Glede grešenja se mi pa zdi, da si je vsake toliko potrebno olajšati dušo ter biti iskren predvsem sam do sebe in posledično do ostalih. Saj smo samo ljudje.
Mimogrede, saj so to tudi punce pred nami počele. In tako je prav.
Si pa tudi sama nekoč zapisala: Jaz preživljam rahlo krizo in se od nedelje vsak dan nekaj pregrešim. Na sam sebe sem jezna!Včeraj na škrobni dan sem napadla salamo,danes na OH pa čips!
Ali pa tole:Jaz pa sem spet grešila. Danes na sadni dan sem jedla sladoled,pa malo čipsa,pa malo smokijev.
Pa vseeno upam, da ti ni nihče kaj hudo zameril, če si se tu pa tam pregrešila in "izpovedala", kot to tudi me ne počnemo med seboj.
Upam, da si razumela tale post brez zamere, sicer pa še enkrat dobrodošla nazaj in veliko uspehov vnaprej. Pa da se nam pridružiš tudi na srečanju, ki ga imamo "v planu" za januar 2008

, da nam še kaj koristnega in lepega poveš.
Ja, kje pa ste vse danes? Darja-kjeeeeeeeeeeeeeeeeeee si pa ti? Danes se nič ne razburjaš....
Naredite si lep dan

blažkaa