Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene Nekaj časa me ni bilo, sem bila na zasluženem dopustu. Medtem sem pridno vzdrževala in ciklus tudi zaključila. Rezultati:1. krog ločevanja - 12,1 kg Vzdrževanje - 3,5 kg Od 20/7 sem ponovno na začetku - 2. krog ločevanja. Upam, da bom oklestila še planiranih 7 kg. Mislim, da mi ne bo težko, v tem času sem se že tako privadila novega načina prehranjevanja, da tega nikakor ne mislim spreminjati. Tu pa tam kakšen grehec, bolj za dušo kot za želodec, pa tudi mora bit. Bom pa še naprej, ne glede na nov začetek, luno prakticirala vsakih 14 dni. Polna luna: 30/7 ob 2.49 .................28/8 ob 12.36 Prazna luna: 13/8 ob 1.04 ...................11/9 ob 14.35 Kristalka
lep pozdrav! Tudi jaz sem začela 3MD vendar sem izgubila le dobdro kilo v 14 dneh malo sem izgubila volje pa me zanima če je to normalno. Kako je pa z vzdrževalno, nadaljuješ še 3 mesece po enakem načinu prahranjevanja. Med temi 14 dnevi sem se nekajkrat pregrešila tako kot danes ko sem ponoči v službi, zato pa po vsej verjetnosti ne gre dol a ne! Čaw, čaw Suzy suzana123
Znima me še kajti jaz zjutraj težko zdržim da pojem samo za zajtrk 2 sadja tako da do 12h pojem še kakšno sadje a je to ful narobe? Ful bi rada shujšala pa ne vem kako bo to šlo dopust pa to, zadj pa se tudi nikamor ne premakne zgubila sem motivacijo. Čaw, čaw Suzy suzana123
Hojla vsem skupaj! Vidim, da ste vse zelo pridne, kar tako naprej. Suzy, če hočeš da ti bomo pomagale, boš morala razkriti svojo težo in višino, po možnosti še starost, ker če maš za zgubit vsega samo 5-10 kil, je izguba ene kile čisto v redu, če pa moraš sklatit 20 in več, je pa bolj malo, vendar je vsaj nekaj. Ti samo vztrajaj, pa bo. Tudi če kdaj malo grešiš, je najbrž to še vedno malenkost hrane v primerjavi s starim načinom prehranjevanja, zato ne smeš imeti slabe vesti zaradi tega, verjemi da se vsi kdaj pregrešimo, pa imamo zaradi tega vseeno uspehe, eni manj, eni več. Ne smeš obupat, ker smo mi tukaj, da ti bomo dajali podporo, samo zdaj jih je veliko na dopustu, tako da se včasih zgodi, da ni par dni odgovora. Prejšnji čet. smo prišli iz dopusta, kjer sem pridobila 2 kg (all incl.hotel), ki sta na moje presenečenje izpuhtela že čez dva dni. Za zajtrk sem se šest dni striktno držala samo grozdje, prvih par dni sem se kosila in večerje lepo držala (samo zelenjavica in solatke), pila seveda samo navadno vodo, proti sredini je padel na krožnik že kakšen zelenjavni narastek ali lazanja, ki je seveda vseboval tudi jajca in sir, ampak je bilo tako dobro, pri možu sem srknila tudi malo piva, pri večerji malo vina, zadnje dni sem pa kar krožnik sladic namesto večerje, pa še po kosilu sladico. Ampak mi ni žal. Od predvčerajšnjim pa sem spet na ločevalni, danes imam tortico, se že veselim. To je res fantastičen način prehranjevanja, ki mi je v veselje. Še par dekagramov pa se bo moja teža glasila na xinosemdeset, to bo že blizu 25 kg izgube od marca letos. Jaz sem zelo zadovoljna. Lepo se imejte še naprej, uživajte dopust oz. počitnice!!! ann
Ann čestitke, 25 kg je pa res lep uspeh za slabega pol leta - sila si. Je pa res, kar praviš, več kot imamo viška, hitreje gre dol, kasneje pa se malo upočasni. Suzana123, ne obupat. Če si komaj 14 dni na dieti, še ne more bit ne vem kakšnega rezultata. Saj, če pridno ločuješ, se tudi tehtnica vda in bo kar naenkrat pokazala 2 kg manj - seveda se pa čimbolj ogibaj grehov- verjemi, da je to v tem letnem času, ko je obilica sadja in zelenjave, še najlažje. Sadje lahko ješ tudi za dopoldansko in popoldansko malico, bolje, kot da si lačna. Pa veliko tekočine, najbolje voda. Na vzdrževanju je pa tako, da še vedno ločuješ, vendar ne več tako strogo: za zajtrk še vedno ostaja sadje, prav tako ga lahko ješ za malici, vsak peti dan je zopet sadno/zelenjavni (prvih 30 dni vsak 4. dan), ločuješ pa v obroku, ne več med obroki, npr. B-kosilo/ Š-večerja; Š-kosilo/OH-večerja, poljubno torej kombiniraš v dnevu. Porcije naj seveda ostanejo tolikšne, kot prvih 30 dni. Sama sem prakticirala tak način vzdrževanja, s tem, da sem dneve porazdelila na B,Š,B,OH,sadje in zelenjava in sem zadovoljna z izgubo 3,5 kg v tem času. Sedaj pa zopet , kot sem že povedala,znova od začetka. Danes na Š-dan sem za zajtrk pojeda 2 kivija, za kosilo kumarice v omaki s pire krompirjem, 1 banano za malico, večerja pa bo okisan in malo posoljen paradižnik. Kristalka
Lep pozdrav in hvala za spodbude velika sem 168cm, tehtam 68,8kg sedaj sem ob delu tudi študirala in sem pojedla veliko sladkarij tako da sem se v tem času zredila za 4 kg. Po poklicu sem medicinska sestra upam da mi bo upelo težko se uprem sendvičem. Kristalka koko to misliš pri vzdrževanju da npr. za kosilo ješ B za večerjo pa OH ni potrebno da ješ ves dan samo npr.OH. Res se vam hvaležna za vse to in se še kaj oglasim LP Suzy suzana123
suzana123 je napisal/a:
Lep pozdrav in hvala za spodbude velika sem 168cm, tehtam 68,8kg sedaj sem ob delu tudi študirala in sem pojedla veliko sladkarij tako da sem se v tem času zredila za 4 kg. Po poklicu sem medicinska sestra upam da mi bo upelo težko se uprem sendvičem. Kristalka koko to misliš pri vzdrževanju da npr. za kosilo ješ B za večerjo pa OH ni potrebno da ješ ves dan samo npr.OH. Res se vam hvaležna za vse to in se še kaj oglasim LP Suzy suzana123
Ne, ni potrebno, važno je, da ločuješ v obroku, med obroki pa ni nujno. Najbolje je, da si dneve razporediš tako,da si bodo kosila sledila nekako: B,Š,Š,OH,sadje, večerje pa poljubno - pazi le, da pride za OH vedno vitaminski dan. Pa uspešno in LP P.s. To velja seveda za naslednjih 90 dni-VZDRŽEVANJE, če si še v prvem krogu, pa seveda STROGO ločevanje v obroku in med obroki. Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 26. jul 2007 10:03:43
Lejte, kaj sem prebrala!? Sem kr žalostna,... http://www.cenim.se/164-a.html Jelenckova Jelenckova
Jaz pa nisem nič žalostna. Nešteto diet, ki obstajajo in se še porajajo, ima svoje + in -. Jaz sem se pač odločila za tole, dokler mi deluje, dokler se dobro počutim,in ne opažam nobenih nezaželenih učinkov, je to moja dieta oziroma moj način prehranjevanja Kristalka
Sedajle sem imela večerjo (Š-dan: pečen krompir in paradižnik v solati), do torkovega zajtrka pa voda (polna luna 30/7 ob 2.49) Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti