Hojla vsem skupaj!
Vidim, da ste vse zelo pridne, kar tako naprej.
Suzy, če hočeš da ti bomo pomagale, boš morala razkriti svojo težo in višino, po možnosti še starost, ker če maš za zgubit vsega samo 5-10 kil, je izguba ene kile čisto v redu, če pa moraš sklatit 20 in več, je pa bolj malo, vendar je vsaj nekaj. Ti samo vztrajaj, pa bo. Tudi če kdaj malo grešiš, je najbrž to še vedno malenkost hrane v primerjavi s starim načinom prehranjevanja, zato ne smeš imeti slabe vesti zaradi tega, verjemi da se vsi kdaj pregrešimo, pa imamo zaradi tega vseeno uspehe, eni manj, eni več. Ne smeš obupat, ker smo mi tukaj, da ti bomo dajali podporo, samo zdaj jih je veliko na dopustu, tako da se včasih zgodi, da ni par dni odgovora.
Prejšnji čet. smo prišli iz dopusta, kjer sem pridobila 2 kg (all incl.hotel), ki sta na moje presenečenje izpuhtela že čez dva dni. Za zajtrk sem se šest dni striktno držala samo grozdje, prvih par dni sem se kosila in večerje lepo držala (samo zelenjavica in solatke), pila seveda samo navadno vodo, proti sredini je padel na krožnik že kakšen zelenjavni narastek ali lazanja, ki je seveda vseboval tudi jajca in sir, ampak je bilo tako dobro, pri možu sem srknila tudi malo piva, pri večerji malo vina, zadnje dni sem pa kar krožnik sladic namesto večerje, pa še po kosilu sladico. Ampak mi ni žal.
Od predvčerajšnjim pa sem spet na ločevalni, danes imam tortico, se že veselim. To je res fantastičen način prehranjevanja, ki mi je v veselje.
Še par dekagramov pa se bo moja teža glasila na xinosemdeset, to bo že blizu 25 kg izgube od marca letos. Jaz sem zelo zadovoljna.
Lepo se imejte še naprej, uživajte dopust oz. počitnice!!!
ann