Ločevanje živil 90. dni - 5. del

joj mene je pa ta december čisto pokvaril, le jem jem jem:( vsak dan začnem jutro z mislijo:danes bom ločevala-a nič od tega, pa skoz piškotki pa kuhan vinček a je vseeno lep december upam da bom januarja pridna
Tudi jaz želim vsem vam lepe, prijetne Božične praznike - naj bodo vsaj malo sladki! Lp darkad
In potem vse tiho je bilo.... Kje ste sotrpinke?? Ali kaj grešite?? Jaz že četrti dan,.., ko pride 26. v mesecu se držim diete kot pijanec plota!!! Pa lepe Božične praznike, lepo praznujte z družinami, tako kot bom tudi jaz! Levinjav
Hvala enako Levinjav. Danes bi morala imeti sadni dan, pa nič od sadnega dne. Sem bolna, pa sem se vseeno potrudila, da sem skuhala puding, pa naredila krompir v solati, čez kakšno urco bom pa še šunko zavila v testo in dala pečt. Je moj dragi do sedmih zvečer v službi, pa bi ga rada malce pocrkljala, ko pride domov. Komaj sem pokonci, zato kar po obrokih pripravljam božično pojedino. Seveda si bom tudi jaz malo privoščila, če mi bo pasalo seveda. Bom jutri imela sadni dan. Lepo praznujte, pa k svojim najdražjim se močno stiskajte, pa kaj dobrega papcajte. LP! fakin712
Želim vam prijetno praznovanje! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Tudi jaz vam želim prijetno praznovanje s svojimi najbljižjimi, jaz že dva dni samo grešim, me kar glava boli. LP darja2
aaaaaaaaa noro dobro potico imamo doma - to je skoz za malco. GLavni obroki pa.......... jao, bomo mi januarja mogli hujšat
Kot prvo še enkrat vesele praznike!! Moja božična zaobljuba, jutri NADALJUJEM Z vitaminskim dnevom in se držim diete kot pijanec plota, pa četudi je konec sveta!!! Juh,... Me že moj bolj črno gleda, ko že štiri dni grešim kot zmešana!! Mislim, da bom do konca tega tedna imela kar vitaminsko zelenjavne dneve. Drugače se kar lahko poslovim od razprodaj!! Ma ja saj vem, da se je težko upret skušnjavam, jaz upam, da se jim bom uspešno. No spet jamram tukaj na forumu, samo če hočem doseči končni cilj moram vztrajati. Dejte punce še mene skregat, ker si trenutno zaslužim da me nekdo dobro "nakuri". Lepe praznike še sicer, se beremo. Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Mene je tudi treba fajn NAKURIT, grešim kot nora. Evo zdajle pa že gledam kaj dobrega bo za silvestersko večerjo. Jaz bom tudi imela sadje kar do konca tedna, če mi bo ratalo. V nedeljo bom pa pomoje spet pozabila, da sem na dieti. MA GROZNA SEM. darja2
Pa mene bi bilo potrebno še najbolj kregat. Grešim, da je joj! Jaz ne morem drugih kregat, če pa sem sama največja grešnica. Vidim, da ste ostale tudi grešile in ni mi jasno kaj je to. Nekaj je v zraku vam rečem. Čeprav sem močno prehlajena, vseeno kar iščem kaj bom še požr.. Zdaj pa me res kregajte, mogoče bo pa pomagalo. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti