Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Se strinjam Marjetka cvetka. Dobro da je 1 januar v ponedeljek. Tako, da lahko vse začnemo brez izjeme!! Brez pregreh!! Jaz sem grešila kar nekaj dni, z malo slabe vesti. Vsem sotrpinkam pa srečno in uspešno v novem letu, pa veliko izgubljenih kilogramov in veliko novih prijateljev! Levinjav
Dobro jutro drage moje nepozabljene prijateljice! V novem letu vam želim vse lepo, veliko sreče, zdravja, medsebojnega zadovoljstva, ter čim več izgubljenih kilogramov v letu 2007!! SREČNOOOO!!! Pri meni je vse po starem!!Kg-me še uspešno obvladujem, čeprav ne tečem že celi mesec. Ja, prav ste prebrale!! Tega sem se najbolj bala in prav to se mi je naredilo! Sem prav grdo padla na roko in sem morala na operacijo. Kako mora človek vse sprejet, drugače se ti zrola. Pogrešam to laufanje v naravi!! Saj bo!! Lepo se imejte in uživajte v stvareh, ki vas osrečijo!!! Čeprav se ne oglašam na forum, v spominu pa vas imam vse shranjene drage moje!! Lep pozdrav! Helena helena45
Pozdravljene hujšarce! Želim vam srečno, zdravo, zaljubljeno in sploh naj, naj, naj leto 2007. Ja, pa glede na forum na katerem se nahajamo, seveda tudi uspešen boj s kilogrami. Sama sicer nisem (trenutno) vsakodneven gost tega foruma, saj z bebico kilograme trenutno raje nabirava, v drugi polovici leta pa bom spet z vami v boju. Sicer pa mi tebušček pridno raste, beba brca da me včasih kar prestavlja , marec pa se tudi hitro bliža in bo kar potrebno začeti z vsemi pripravami na novega člana. Pa še enkrat SREČNO 2007! tejčica
Srečno želim tudi jaz vam vsem. Po Novem letu - pa ne od ponedeljka dalje, bom večkrat z vami. Moram začeti - NUJNO - več kot to. Lepe praznike vam želim in veliko SREČE v letu 2007. Še eno veselje me je doletelo - moj minus na bančnem računu se je številčno močno zmanjšal - manjša številka - ste veseli tudi VI??????? Se beremo - Veronika
Prava pot se vedno zdi težja, pa je v resnici težka samo odločitev. Pot sama je najlažja stvar na svetu.... Čimveč pravih poti v letu 2007 lp
Veliko sreče in zdravja pa še kakšen evro v denarnici! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Evo pa je konec praznikov in praznovanj z pregrešno hrano. Danes je zame še bolj ko ne grešni, ker mislim kako sarmo pojest. Jutri pa strogo vitamini in potem za tem pride vodni dan.. tko da bo kr huda ja. Potem pa imam spet priložnost jovo na novo, še mesec do konca. Vsekakor pa vsem vse vse najboljše in najlepše v letu 2oo7!!! Strelca
SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO LETU 2007, predvsem pa ukusno in dobro hrano, seveda v mejah normale in v pravilnih kombinacijah in predsledih med obroki, pa bo vse ok. Kdo se oglaša, jaz, ko se zadnje dni tega ne držim najbolj. A se bom poboljšala. Pozdravljene vse stare in tudi nove čvekalke, uspešen začetek novega leta vam želim in predvidevam tudi začetek klatenja odvečnih kilogramov, saj so kar težki dnevi za nami, kar se nam verjetno tudi pozna. Meni se. A z voljo bomo tudi višek kilogramov stopile, kajne. Imejte se lepo še naprej in uživajte še zadnje praznične dni. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 01. jan 2007 17:25:50
Lepo pozdravljene stare hujšarice!! Kako lepo, da se oglasijo še stare hujšarice!! Veronika,če greš v borbo s kilogrami, ti želim veliko uspeha!! Ti je prvič uspelo, ti bo tudi sedaj!! Vedi, da nisi sama,da ti bomo stali ob strani in te spodbujale!! Saj veš, da se splača potrudit. Če prvič ne gre, pa drugič. Bodi vztrajna in trmasta Lanes, lepo pozdravljena!! Lepo, da si se malo oglasila,saj malo počvekamo!! Čez leto tako ni časa. Moja radovednost sprašuje, če še hodiš v fitnes?? Tejčica, tebi pa čestitke, ker si se še odločila še za enega člana več Lepo se imejte in lep dan vam želim!! Čaooo! Helena helena45
Pa še ena skoraj izgubljena. Vso srečo, zdravje, čimveč evrov in čimmanj kilogramov v letu 2007 vam želim da se bomo lažje pravilno usmerili klepetulja riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti