Dobro jutro vsem na formu, ki nas berete!!
Za nami so težki dnevi.Ponovno se oglašam, mojo statistiko še vam nisem poročala.Trenutno imam
80kg, to se pravi -7kg sem že oklestila!Od nedelje sem grešila, sadni dan mi sploh ni uspel, jaz packa
nisem pridna.Vidim, da ste imeli tudi drugi probleme, mi je že lažje.Verjetno, tile dnevi niso najbolj bili primerni za hujšanje.Danes, pa ponovno na štart.Jaz sem se odločila, da bom dva dni sadna.
Kaj veliko ne bom govorila, se vam potem izpričam,ko mineta ta dva dneva!!
Majdam, tole sklopom , pa ni prijetno.Jaz sem ga imela pred letiin to,ko povzroča minigitis.Vbolnici so me punktirali, nekaj časa sem bila na oddelku.Potem se je to pozdravilo.
Ni rečeno, da je bil okužen, saj boš videla, če se bo flek večal.Potem boš pa tako dobila antibiotike, pa je potem vredu.
Sedaj so bolj pozorni, kot pred leti, ko se o tem ni govorilo nič in niso dajali toliko pozornosti na klopa.
Želim ti, da ne bi bilo, kaj hujšega!!
Bonaca, jaz pridem, če je stoprocetno, da se dobite.Potem se vidimo, to bo fino, se že veselim!!
Dušanka,danes bo pa boljše na forumu.Tako ti ne bo dolgčas, naša dekleta se bodo vrnila iz mrka!!
Marjjetka Cvetka, ali tudi ti prideš"??
Sedaj končujem , grem na tek.Tečem še vsaki dan in zato na tehnici ni katastrofa, ker drugače
bi bila druga slika.Nekaj koristi, pa je od teka!!!
Lepo se imejte in zame držite pesti! Popoldan se vidimo, če drži.Dopoldan pa delam.
by,by!
Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 02. nov 2005 03:50:45

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami