Ločevanje živil 90. dni - 5. del

O deklice pozdravljena med nami Andrinaa.Počasi se daleč pride ti kar ustrajaj ko pa ti bojo šle pregrehe poglavi pa poškili na forum in bo prec bolje ti bomo pomagale z podporo. Varja iz notranjske dežele sem tudi jaz pa grem na srečanje ,če nimaš prevoza ali če ti se neda vozit se lahko dogovorive da gremo pogledat te naše štajerske hujšarice.Lepo pa bi bilo če bi nas ena res počakala na izvozu z avtoceste misli da ste to ponudile Majdad. Lep dan še naprej in pošljite nam kaj sonca. Čao jaca
Hojla! Sam na hitro,ker čez nekaj minut bom že šibala proti celju,z polnim avtom otrok,ki grejo v kino,jaz pa na klepet.Komaj čakam! Bonaca,veš kaj,pet minut sem se smejala tistmu vicu o menjavi položaja.Ta je pa res ssvetovn. Varja dodrodošla med nami! Andrinaa,sej men tud nikamor ne gre,a se ne dam.Upam na boljše čase! Dušanka,zelo vesela sem,da ti je končno bolje! Claudia,sej ni tako slabo imet psa v reji,sploh če ga lahko greš pogledat in mal pocrkljat in če veš,da mu je tam bolje. Mejte se lepo! Punce,prihajam! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Živjo punce, še nisem vsega prebrala, sem kar ene 4 dni in kar nekaj več strani v zaostanku. Imam samo eno vprašanje, ali bo šla tudi katera iz ljubljane ali okolice ali pa se bo peljala skozi ljubljano na novembersko prednovoletno srečanje? Jaz sem sicer naštudirala vlake za silo, mislim da bi mogla it takoj po službi, da bi prišla do dogovorjene ure. Po diplomski nalogi me bo namreč čakal še šoferski izpit, ta žal že v tretje....grrrr!! Enkrat bo, samo za zdaj se bo pa treba še na kaka druga prevozna sredstva zanest! Imejte se lepo, grem še ostalo prebrat, da vidim, kaj sem vse zamudila!! Sarica
En lep dober večer! Kak ste hujšarji? Jaz še kar dobro. Moram pa povedati, da je težo po 2. krogu 3md veliko težje vzdrževati kot med 3md. Ne vem kaj je z mojo hrbtenico, vendar imam neznosne bolečine, komaj se premikam...mislim, da bom mogla iti nazaj h zdravniku...sicer pa tak vemo kak je naše zdravstvo... Za 18.11. vam še javim, če pridem...upam pa, da ja. A na Teharski cesti kitajska restavracija še obratuje? Sm misla, da je zaprta. Drugače pa sem danes na luni, ko je prazna luna pa upam, da bo šlo kaj dol. Lepo bodite! Nočko saby
Hojla! Današnje kofetkanje uspelo! Tuna,Bonaca,Lanes,Marjanca,Helena in moja malenkost! Sarica,Majdad in Tejčica se peljeta skozi Ljubljano! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Zdravo punce!! Zelo sem uživala v vaši družbi.Kaj takega še pa ne !!Tolk sem se nasmejala, da me okrog trebuha vse boli!!Kar solze so mi tekle po licu.Kako ga naše punce lomijo in nas bolj zadržane spravljajo v dobro voljo!!Še doma sem se kaj smešnega spomnila , ter se nehote začela smejati!! Kako to paše,posebno po teh praznikih.Resnično ste me razvedrile, take družbe bi bilo škoda zamuditi!! Hvala vam za lep popoldan in lep večer!!Nekaj smeškotov vam pošiljam za zahvalo!! Izvolite:!! Še enkrat vam hvala!! Dušanka, tudi na tvoje bolečine smo se spomnile.In držimo pesti zate!! Prijetno noč vam želim!!! by,by helena45
Zdravo kofetarice. Pravite, da je bilo lepo. Pa ste se kaj slikale, ali ste spet pozabile? Tudi me zapečkarice bi vas rade videle na slikah. A bo kaj? Hvala za pesti in vse dobre misli - je res že bolje, čeprav še ne čisto - ampak se resno popravlja!!! Danes na Š dan sem se odločila za zelenjavno rižoto, pa je bila , bom drugič raje kar krompir. Moj dragi je bil sicer zadovoljen, jaz pa ne! Imam pa že raje mesno, ali pa nič. Jutri pa OH dan in nekaj sladkega bo tudi padlo. Seveda za kosilo obvezne testenine - tokrat mi je prijateljica naredila široke rezance, pa dam gor še paradižnikovo omakco in bo odlično kosilo! Pa še solatka za povrhu! Kaj lepega sanjajte, jutri pa se beremo! Dušanka
Hojla! Sonce zahaja in se temni, v Santani pa družba vesela sedi! Zbral se je šopek najlepših deklet, kaj takega še ni vedel ta svet. To je blo smeha in govorjenja, vse smo bile polne življenja, čas je tekel kakor za stavo, ko smo zganjale norčijo pravo. Punce,jaz grem spat,bom jutri naprej! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Dobro jutro!!!!! Danes sem šla prej tekat in sedaj stuširana pred računalnik!!Moram vam povedat, da danes mi je pa dvignilo adrealina do konca!!Bila je čista tišina, ko sem tekla, kar naenkrat se pa oglasi močan rezek glas, bila je sova.Samo v tisti sekundi, so mi stali vsi lasje pokonci, kar led sem začutila na obrazu.Tako kot sem se ustrašila,tako je tudi minilo in tekla sem dalje!!Počasi se bom kar utrdila.Tega še nisem doživela, to vpitje sredi teme!! Še tole vam moram povedat, da je na obzorju se prikazala 7-ka.Tako, da imam79kg, to je čudovito, tega ne moreš dojet, da lahko kg padajo, superca!!Danes je en mesec, kar sem na dieti in je -8kg. To ti , da elana za naprej.Pustimo se presenetiti, da vidimo kaj se bo razvilo!! Marjetka Cvetka, ti si zakon v pesmih!!Hvala ti!! Danes se pridružim Dušanki in še kateri mogoče, na krožnik špagetov z omako!!Zvečer pa sladica!!!! Lepo se imejte!! by,by!! helena45
Helena, jaz sicer ne tečem, ampak vsakodnevno hodim, ko je že trda tema. Prej ni časa Sicer mi družbo vedno dela moj mož, ki me podpira v tej dieti. Je pa res, da tudi mene včasih prestrašijo kakšni živalski kriki tako, da mi srce razbija kot noro. Mislim, da brez njegove družbe sploh ne bi hodila - včasih nimam volje, včasih me je pa strah. Se pa na mojem počutju ta rekreacija fajn pozna. Sicer pa je včerajšnji dan ob vaši podpori minil brez grehov. Tudi jaz sem danes sladka. Zbudite se v kar se da lepo jutro - jaz se žal nisem. varja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti