Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Super punce. Danes bomo pa po večini sadne. Za oblikovanje teleščkov si bomo pa nekatere privoščile še miganje - luštkan pohod na Sv. Primoža nad Kamnikom. Zainteresirane pridite. Toraj ob 11 uri na parkirnem prostoru *Kalcit*. Imam modrega golfa. Bodite pridne! Jana janadr
POZDRAVLJENE! Tako moj dan je prišel 1 vodni upam ,da mi bo ratalo.Ravno sem prišla iz sobotnega nakupa,tako da lakote še nisem nič občutila.Zdaj se moram pa čim bolje zaposlit.Lotila se bom temeljitega čiščenja hiše tako da mi bo dan hitro minil. Moram vam pa povedat,da grem naslednji viked v hotel Toplice Čatež. Prav vesela sem da se malo pregrejem od te zime. Privoščila si bom še kakšno masažo in fitnes ki je že vračunan v ceno.Tudi savna ne bi nič škodila,vendar bo že dnevov zmanjkalo. LP se tipkamo
Oj! Tako, danes sem bila zelo vesela, ko sem stopila na tehnico in se mi je tako lepo zasmejala, ko je pokazala 5 kg manj. Za dvajseti dan sploh ni slabo, čeprav moram povedati, da mi teža niha za en kg, tako imam dejansko 4-5 kg manj. Danes sem tudi jaz sadna in že komaj čakam, da mine ta dan, saj me jutri čaka poslastica-osliči! Komaj čakam!!! Punce, lepo se imejte na Primožu (škoda, da nisem bližje doma) Maja Zoja
No,jaz sem že doma.Kje pa ste punce z primoža,ste gor zmrznile.Sem bila pa 100% sadna. luna1
Evo nas! Bile smo na Primožu. Čeprav smo bile samo tri, je bilo enkratno. Ni bilo sonca, ampak smo se imele lepo. Bilo je zelo ledeno, mislim na poti, vendar občutek po končanem izletu je pa enkraten. Storile smo nekaj dobrega za naše telo. Lep pozdrav! PS.: prej nisem mogla na računalnik, ker je bil ves popoldan zaseden. Pač vnučki imajo prednost!!!!! marja
Halo - punce ! Lep sončen dan želim vsem skupaj. Namreč meni se je takoj zjutraj zgodilo nekaj lepega. Kot veste smo nekatere bile na Primožu - no na Sv. Primožu. In kaj se zgodi, če dekleta migajo, migajo - pa čeprav malo nadrsajo - je zgodi se to, da sem res po dolgem času na tehtnici zagledala 6-tico spredaj. Dekleta le migati je treba pa čeprav ne po *Primožu*. Bodite pridne in res lepo sončno nedeljo vam želim in izkoristite kar vam dan ponuja! Jana janadr
Janadr, prav zavidam vam ta Primoz!Tukaj, kjer zivim je najvisji "hrib" visok 300 m.....Kot dolgoletni planinarki, mi pridejo prav solze na oci.... Jaz sem, seveda, vceraj gresila....ves dan sem bila pridna na sadju, zvecer, ob 22. uri, pa sem pojedla pol vrecke slanih palck in pest orehov Danes imam za kosilo na pari kuhano ribo in kitajsko zelje z rukulo v solati, za vecerjo pa omleto iz jajck,gobic in sojinih kalckov. Prijeten nedeljski dan vsem skupaj! Nena Nena-morje
Jap, tudi jaz sem včeraj grešila na sadni dan...Oče je šel namreč na koline in ker skupaj hujšama, sem tudi jaz grešila...šele zvečer me je premamil sendvič in sem si ga naredila. Me pa zelo čudi, da se ni pokazal na tehnici :) Danes pa moje dolgo pričakovane ribe... Njamsika... Maja Zoja
Pozdravljene! Jaz sem danes na škrobnem dnevu. Za kosilo sem naredial krompirjevo musako (iz Rinine knjige) in bilo je dobesedno ZA BRUHAT Potem sva se zaradi tega še z možem skregala (ker nisem hotla jest) in je vse skupaj romalo v smeti. Je katera že delala to musako? Jaz sem šla čisto po receptu - plast kuhanega krompirja, plast kuhane leče, nariban korenček in plast pelatov. Tako sem naredila 2 plasti. Sproti sem posipala z začimbno mešanico za pico, pa tudi solila malo vsako plast. Nakoncu sem zalila z 1 dcl jušne osnove in pekla malo več kot pol ure. Sliši se dobro - ampak končni izdelek je bil polomija. No tako da sem danes kosilo kar izpustila. Za večerjo si bom verjetno skuhala rjavi riž in zeleno solato. MissLady
Halooooo!!!!! Kje ste pa danes vse? Ali vas je sonček potegnil ven. Večkrat sem že prišla na to stran pa zelo malo napisanega. Mogoče se boste sedaj na večer bolj razpisale. Pozdrav! marja Ps.: Tudi jaz sem že poizkusila krompirjevo musako in tudi meni ni bila nič kaj všeč. No samo probati pa ni greh. Bomo pa za drugič vedele. Sporočilo je spremenil(a) marja dne 05. feb 2006 19:27:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti