Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla, le kratek pozdrav. Imam gužvo in nimam veliko časa. Težo pridno vzdržujem, še kar ločujem. Odločila sem se za sadni dan na prazne lune, vodni na polno, zelenjavne pa ba bom imela na krajce. Vse ostale dneve pa po želji. Poskušala bom zmanjšati obroke, mogoče si bom včasih privoščila tudi kakšen zajtrk, ampak brez grešnih kombinacij. Takole o mojih načrtih prehranjevanja. Do zdaj mi je uspelo obdržati pridobljeno težo. Vidim, da ste tudi ve zelo pridne. Le tako naprej. Imejte se skrajno lepo. LANES
Pozdravljena Lanes!Čestitam,da ti uspeva držat težo.Za to je potrebna že kar ena mala znanost. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene punce! Za mano je nooooor dan! Kljub temu pa sem se odločila, da si pripravim domačo sladico. Pecivo na suho je že v pečici, jaz pa pridno čakam in čakam in čakam da pečica zapiska in se začnem sladkati. Za kosilo sem si na hitro pripravila špinačne rezance s česnom na olivnem olju. Je hitro in zeloooo dobro. Kot pa sem pričakovala, sem imela potem zaradi česna glavobol. Tako ga imam rada, pa take težave mi povzroča. No ja, vsake toliko si ga le privoščim in potem malo potrpim. Grem še naprej čakat pečico! tejčica
ČAO,jaz pa sem danes za kosilo en kos pice,za večerjo pa 2 banani,ker mi danes na žalost ne paše jest nič drugega,ker imam že od včeraj prebavne motnje in krče v trebuhu.Me ful zvija,ampak se bom vsaj spucala.K sreči sem jutri frejin bom cel dan lahko doma,pa tud hči je bolna že od sobote.Sem si za jutri kupila same vitamine. luna1
Pozdravljene, se vam na hitro javim. Nekaj experimentiram z neko dieto,vam javim čez 14 dni, kakšni bodo rezultati. Lepo preživite kulturni dan, pa ne ga preveč pit. Čao... tuna
Mene pa nekaj zanima glede topinamburja - baje se ga lahko je na OH (prosim popravite me če se motim) dan ampak nimam pojma kako se ga pripravi. Bi bila zelo vesela, če bi mi kdo pojasnil pripravo te zelenjave. Drugače sem pa na 23 dnevu diete in kakšnih opaznih rezultatov ni, bomo vidl kako bo šlo vnaprej.
Pozdravljene! Ponovno se javljam, čeprav se mi ne dogaja nič pametnega. Kg mi po vodnem dnevu kar lepo stojijo. So se izgleda odločili, da bodo še kar nekaj časa z mano. Zaradi tega sem se odločila, da bom svojo statistiko javila po naslednjem vodnem dnevu. Prehranjevanja se držim kar lepo po planu ampak kg se me držijo kot klop-ni kaj. Važno mi je, da se pozna na cm in da se dobro počutim. Tatjanca topinamburja nisem še nikoli kuhala, kolikor vem se ga pripravlja podobno kot krompir. Najbolje je da pogledaš v bazo z recepti. Vsem novim in starim na našem forumu želim vse naj-naj pri oblikovanju naših telesc. Pozdrav Marina 45
Halo pozdravljene! Kako ste kaj. Ali ste tako dobro ali ste tako slabo, da je danes vse tiho. Prešern bi bil vesel bolj zgovorne druščine. Včeraj sem bila na kuharskem tečaju, smo pripravljale same dobrote predvsem iz divjačine. Bilo je zelo dobro - zelo okusno. Pa kaj - čeprav je bil OH dan je mesek kar dobro pristal v trebuščku. Bomo videli, kaj bo vaga pokazala! Danes pa sadje - saj ni slabo! Lep dan še vsem naprej! Jana janadr
Dobro jutro! Danes sem se po šestih dneh diete tehtala: - 2 kg. Ni slabo! je pa res, da nisem grešila, imela po spletu okoliščin dva zaporedna sadna dneva in bila 3x na aerobiki. Me zanima, če še vodite skupno statistiko, bi se rada vključila vanjo, če je mogoče. Tako, za dodatno motivacijo. Moji podatki: - višina: 162 cm - začetna teža: 75 kg - ciljna teža: 57 kg - starost: 30 Danes imam škrobni dan, bo kar krompirjev golaž. Lep dan vsem cukrck
Nekatere so pa kar omagale, se mi zdi!Po zacetnem zagonu 3.1., postaja vse tise in tise... Tudi mene se kg drzijo kot klopi...se skoraj nic ne premakne!Na sreco sem se premerila pred dieto, da lahko preverjam vsaj centimetre in s tem dobim novo voljo, ko vidim, da se zmanjsujejo!!! Je pa tezko, moram priznati!Drzati se pravil ob vseh obiskih, praznovanjih, zakuskah, nedeljskih kosilih..... Vstrajam zato, ker se priblizuje pomlad in z njo lazja oblacila, kjer se odvecni kilogrami prav dobro vidijo!Pa poletje tudi ni vec dalec in z njim kopalke.... Narava se je pri nas ze prebudila, zafrani so pokukali iz zemlje, drevo pred hiso pa vso v popkih !Zivljenje je lepo! Cvetoc pozdrav vsem, ki to berete od Nene Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti