Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Marina45, super da ste se lahko poceni oblekle. Obstaja pregovor - kdor jezika špara, kruha strada. Ja zakaj pa si ne bi priborile popust. Saj ga prodajalci v večini prodajaln lahko dajo, dobijo ga pa samo tisti, ki si upajo reči zanj. Tuna, uuuuuu, kako si me prestrašila. Pa saj jaz rada grem ven, kaj ko me v rit noben ne brcne, da bi me premaknil. Sicer bi moral kar močno zamahniti, a če se bi potrudil, bi šlo. Ti pa sporočam, da sem danes telovadbo že dala skozi. Pa če ne bo dovolj, bom še enkrat prebrala, kar si napisala. Si videla, sem izumila nov način telovadbe. Sediš na stolu, gledaš v ekran, se smejiš, delajo trebušne mišice ko sto hudičev - ta ra ra in je telovadba opravljena. Pa še zdravo se je smejati. Hvala! Sicer pa - veš da bom šla s tabo na Stari grad, če boš rekla in kdaj boš rekla (samo ne pri -18). Pa srečno pot v Ljubljano. bonaca
Pozdrav vsem hujšaricam Sadni in vodni dan uspel, prvič od 3.1. imam občutek, da se je nekaj premaknilo. Kg mislim. Rezultat: 3.1.2006 - 57 kg, 1.2.2006 - 55,2 kg, to je - 1,8 kg. Zadovoljna, ker mi v tem drugem krogu 3MD kg stojijo kot pribiti, skoraj sem že obupala. Pa se takoj opogumim, ko vidim razultate drugih, od Marjetke Cvetke naprej. Vem, manj kg za sklatit, težje je, ampak gor pa grejo kot bi mignil. To ni pravično. Uspešno še naprej vsem in veselo v drugi del. Čav. lkc
Pozdravljene! Vem, da ste že pozabile name, mnoge me niti ne poznate. Tudi sama sem z vami od 3.1.2006, tokrati drugič, prvič sem bila na 3MD lansko leto ob istem času. Takrat sem v treh mesecih izgubila približno 10 kg, tokrat pa gre bolj počasi. Včerajšnji vodni dan se mi komaj pozna, ampak skupaj z njim sem v enem mesecu izgubila približno 3 kilograme in pol. Nisem najbolj zadovoljna, ampak bolje kot nič. Žal sem štartala z 2 kg več kot prejšnje leto. Ja, počasi sem vse dobila nazaj in pridelala še 2 kg zraven. Tudi sam preživljam neko osebno krizo, zato se ne javljam, vas pa spremljam vseeno. Ne redno vsak dan, pa vseeno. Vsem želim, da bi zdržale še dva meseca, pa da potem ne bi dobile izgubljenih kilogramov nazaj. Pozdravčke Patricija patricija
Dobro jutro vsem! Samo na hitro javim svojo statistiko: 3.1. 84 kg 1.2. 79,1 kg in 4 cm manj v pasu Lahko bi bilo bolje, če bi dala kaj od sebe in malo migala!!!!!!!!!! Se tega zavedam, ampak preklop v glavi se še ni zgodil! Želim vam vsem lep dan in brez pregreh!!!!!!!!!!! Šibam v službo in se javim zvečer. LP Marina 45
Pozdravljene! 3.1. 68 kg 1.2. 65,5 kg Pa povsod še 1 - 2 cm minusa v obsegih. Nisem zadovoljna, ampak sem sama kriva, ker preveč grešim in nič ne migam. Bomo videli, kaj bo čez 1 mesec. AKNIRAD
Dobro jutro punce! Evo še moja statistika 03.01.: 75,60 kg 01.02.: 72,00 kG Torej dobre 3,5 kg, če bi malo več migala in malo manj grešila, bi bilo najverjetneje več minusa, ampak sem tudi s tem zadovoljna, da mi le volja ne pade, saj je znano, da kilogrami v drugem mesecu stojijo. Lep pozdrav iz meglene Ljubljane. claudia12
Dobro jutro! Danes sem ze zgodaj vstala, ker me je zelo zanimalo, kaj bo tehtnica pokazala po treh dneh angine in dveh vodnih dnevih!!! Statistika: 03.01.2006 75,60 01.02.2006 72,00 V 4 tednih sem izgubila 3,60 kg, kar je zelo dober rezultat , ker, ce bom tako nadaljevala se ta dva preostala meseca, pridem tocno ta tezo, ki sem si jo dolocila!! Danes imam za kosilo peceno ribo in mesano solato: endivija, rukula, paradiznik, za vecerjo pa dve mehko kuhani jajcki in vlozeno rdeco peso. Bodite vse lepo pozdravljene in cim manj grehov! Nena Nena-morje
Pozdravljene zmagovalke!!! Kako lep dan je danes, ko je vodni dan USPEŠNO za nami. Občutki enkratni, lakote pa zaenkrat še ni, tako da sadje še čaka. Sem se ta teden izjemoma zvagala včeraj in danes (drugače se vagam ob torkih - tako da imam tedenski rezultat) in rezultat je.... - 9kg v prvih 29 dneh. Me happy, happy, happy. Sicer mi je pa samo vodni dan prinesel 0,5 kg minusa. Sedaj se že malo lažje pogledam v ogledalo. Določene obleke so mi BOLJ prav, nekatere pa SPET lahko nosim. Upam pa, da mi bodo po naslednjem vodnem dnevu že prevelike. Sem skromna, kaj? Za danes imam na jedilniku najprej kivi, za kosilo pa jetrca, zeljnata solata in domača goveja juhica. Juhica mi vedno bolj paše saj me pogreje in še dodatno nasiti. Na začetku je skoraj nikoli nisem pila, sedaj pa skoraj na vsak B in Š dan. Od Majded ni še nobenega glasu, tako da vam še nič ne vem povedat. Upam da je bila operacija uspešna in bo kmalu spet lahko z nami na forumu klepetala. Patricija, midve sva bile pa obe poredne lansko leto. Tudi jaz sem vse in še kakšno kilco zraven pridobila nazaj in upam da mi tokrat res uspe. Ne, ne, VEM da mi tokrat uspe. In tudi tebi! Ti želim da se hitro rešiš vseh težav. Potem je tudi hujšanje lažje. Veliko nas ima probleme z miganjem. Jaz se ne morem in ne morem pripravit. En dan ali dva telovadim, potem pa hitro vse opustim in mine vsaj teden preden spet malo poskusim. To vse skupaj ni nič. Včasih pa nisem znala živet če nisem telovadila vsaj uro na dan. Kje je vsa tista volja??? Sedaj je pa treba delat! Pozdravček in uživajte ob današnje jedilniku. Smo si zaslužile! tejčica
Punce, ki imate že izkušnje s to dieto: ali drugi mesec res kile stojijo?? Skor ne morem verjet, da en mesec ni minusa. Kaj pa potem tretji mesec??? breda Sporočilo je spremenil(a) breda dne 01. feb 2006 09:02:54
Breda, ni nujno da kile stojijo je pa res da gredo dol bolj počasi. Če se pravilno spomnim, sem lani v drugem mesecu izgubila pribl. 2 kg, centimetri so pa kar kopneli. Konec koncev, so centimetri pomembnejši od kilogramov. Je pa tudi res, da sem v drugem mesecu grešila na veliko in je tudi to vplivalo na počasno izgubo teže. Je pa vsako telo drugačno in tu ni nekega pravila kako gre teža dol. Nikar ne obupaj. tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti