Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tejčica, tudi jaz se pridružujem pri željah za čimprejšnje okrevanje za Majdo, pozdravi jo! Lp iz Maribora riba-ribica
Po vodnem dnevu sem se po dolgem času stehtala. Minus 4 kg v enem mesecu! Super! Kar se pa vodnega dne tiče, nisem imela nobene posebne krize. Marcipan, če prav pomislim tudi meni vodni dan bolj odgovarja kot pa sadni, kadar je sadni sem bolj lačna, včeraj pa mi je prvič zakrulilo v želodcu šele ob polnoči!! Punce lepo se imejte in fino hujšajte še naprej!! LP ivonja
Gogy, Majda je sedaj doma. V bližnji prihodnosti jo čakata še dva posega na očeh, nič luštnega. Če bo vse posreči se v petek dobiva na kavici. Sem ji pa tudi že prenesla vse vaše pozdrave in dobre želje. Danes presenetljivo sploh nisem mogla ne vem koliko pojesti. Za kosilo sem si naredila jetrca in zeljnato solato. Mi jih je toliko ostalo, da jih bo še moj imela za večerjo. Meni zvečer sploh niso dišale, zato sem jedla navaden jogurt in malce sira. Vem da ni pravilno saj bi morala jesti tudi zvečer meso, ampak mi ni šlo. Saj med beljakovine pa spada oboje, tako da mislim da to ni ne vem kakšen prekršek. Kam se nam je pa Marjanca spet skrila? Veste Štajerke mogoče kaj? tejčica
Čao,tud jaz poročam statistiko-3.1.-90kg,1.2.-86kg.Pa čez trebuh-6cm,čez rit-4cm,hvalabogu pa čez prsa ostaja isto,tko,da sem za 2.krog vesela tega rezultata in gremo še naprej v boj.Sem pa danes pojedla 2 hruški,za kosilo pa 3 nav.jogurte in pop.eno rezino ananasa,je bil ful sladek. luna1
Kalinka, ti imaš drugi del knjige, v kateri so pa nekatere stvari le dovoljene. V prvi knjigi je sir na pici prepovedan. Le kupi prvo knjigo, boš lažje setavljala jedilnik. Pozdrav! marja
Pozdravljene! Res smo prave srečnice mar ne, ali ni super občutek ko kopnijo kg. Nekaterim bolj hitro, nekaterim pa bolj počasi. Kaj čemo glavno je, da gredo dol!!!!!!!!!! Dan sem prestala brez grehov. Punce GREMO DALJE v oblikovanje naših telesc. Pa kaj če kg v drugem mesecu počasneje kopnijo. Važno je, da se pozna na cm. Še malo več miganja pa bo super! Majdi želim čimprejšnje okrevanje in čim manj težav!!!!!!!!!!!!!!! LP Marina 45
dOBRO JUTRO, ŠE MOJA STATISTIKA....v 10 dneh sem zdržala 3 dni brez greha...bravo jaz...kuk sem ponosna nase...ha,ha,ha.... Bonaca te držim za besedo...greva takoj ko bo malo bolj toplo in suho....Komaj čakam.... Marjetka Cvetka glede miganja pa sem jaz totalni lenuh...jaz samo govorim delam pa nič...samo ležim....in se obračam...pa saj to je pa tudi nekaj..kaj ne... Čestitam vsem ki vam je uspelo, prebroditi prvi vodni dan. LP tuna
Dobro jutro, kako ste? Tuna, dokler se znaš pohecati na svoj račun, si še dobra! Včeraj nisem imela 3. sadnega dne zapored, ampak najbrž eno mešanico, najbrž ni billa najboljša, tašča je naredila sarme s sojinimi kosmiči in vem, da je uporabila tudi jajce, pa so ji ostale, tako da meni "ni bilo treba" kuhati. Pojedla sem malo več kot eno s pol koščka kruha, počutila pa sem se sito in OK, nobenih težav z želodcem ali čim drugim, kar je zadnje čase pri meni bilo po pregrehah kar pogosto. Za večerjo pa sem do konca zlikala perilo in delala družbo orbiju, spet kar celo uro. Potem pa pod tuš! Zanimivo je, da včasih pri isti intenzivnosti vadbe rabim do priporočene obremenitve srca samo 2 minuti, včasih pa vsaj 10 minut (včeraj skoraj 15). Včeraj sem se odločila za malo drugačen način in sem vseskozi spreminjala intenzivnost, tako da se je srčni utrip dvignil do 156, pa potem spustil do 123 in tako ene 5-krat. Malo za popestritev, pa še maščobe naj bi se tako hitreje kurile. Bom poskušala vsaj 1-krat na teden narediti tak trening. Marjance pa nisem nikjer srečala, pa čeprav sva v istem koncu doma. Je katera že sprobala privat sporočilo? Se še čez dan kaj oglasim. Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 02. feb 2006 08:00:30
Dobro jutro, punce! Draga moja Tuna, saj tole tvoje obračanje ni vendarle brez razloga. Če se ni bi obrnila, bi lahko hrana ostala v enem zavoju črevesja, tako pa pride lepo do drugega ovinka, da najde pot ven. In če gre veliko not in potem veliko ven, tako nisi naredila nobene škode. Hej punca zezam se , kako si drugače? OK? Marjanca, no napiši nam dobro jutro, rožice moje! Ajde, naredi to za nas! Saj imamo dovolj tudi samo to, ko smo bolj skromne sorte! bonaca
Dobro jutro punce iz meglene LJ. Prav vesela sem, ko takole fino čvekamo. Tale forum je že dolgo del mojega jutranjega rituala: zajtrk, kavica in zraven prebiranje vaših sporočil. Tudi meni se zdi, da mi ne paše več tako veliko pojest...včeraj sem imela za kosilo solato s tuno in sem si naredila občajno porcijo, pa sem jo komaj malo več kot pol pojedla, za večerjo sem pa tudi jaz jedla sir..2 koščka stopljena na polnozrnatem kruhu..mislim, da nisem grešila kaj preveč. Tejčica prosim pozdravi Majdad tudi v mojem imenu in ji zaželi čimprejđe okrevanje! Marjanca tebe pa res že zelo pogrešamo in bi nam en tvoj "jutranji pozdrav " zelo prav prišel, samo da vemo, da si ok. Pozdrav tudi vsem ostalim ki uspešno klatite kilograme. Me prav zanima kakšen bo naš skupni minus enega meseca. Se beremo! claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti