Dober večer vsem, posebno Marjanci!
Želim ti Marjanca čim prejšnje okrevanje. Že ko prideš domov, je vse boljše in drugače, vsaj moje izkušnje so bile vedno take, ko sem se vrnila iz bolnišnice. Tiste grozne poselje, to pa ti rada verjamem in ni hujšega kot celo noč prebedeti na taki postelji in komaj čakati, da se pokaže dan. Groza, res groza.
Lanes, čestitke za vodni dan, moj 2. je v petek.
Hema, povem ti, da vodni dan sploh ni tako grozen, kot se ga bojiš in izmikaš, ker moraš to prej lepo "pošlihtati v glavi" pa gre. Meni osebno se kakšen sadni dan zdi hujši kot vodni. No sicer pa je sadnih dni veeeeeeeliko, vodni pa samo 1 x mesečno. Nocoj nismo bili ravno na torticah, toda na enem zelo dobrem zavitku iz skute, jabolk in rozin, na koncu pa še rebro čokolade. Se mi zdi, da sem se kar preveč najedla - žal moram razmišljato o tem, da bom naslednjič res sita šele v soboto pri kosilu - HURA ZA MESO, VEGETARIJANKA NE BI BILA NIKOLI!!!!
Saj res punce, kako boste odslej dalje uporabljale piščančje in puranje meso? Moja sodelavka je takoj povedala, da ga je že črtala z jedilnika. Sama ga še ne mislim, ker imam še nekaj zalog v skrinji in tudi zato ne, ker imam pečenega piščanca neizmerno rada.
Da ne bom predolga - lahko noč in lepe sanje vsem mesnim, vodnim, sadnim in ostalim!
Se beremo, LP
VERONIKA