Bonaca, z malo sva pekli medenjake (2x), domače prijatelje (tudi 2x), kokosove rogljičke, bananino-čokoladne mehke kekse, vanilijeve rogljičke brez jajc in pa začinjene piškote (peparkakkor). Čisto pri vsem mi je pomagala hčerka, včasih tudi kaj kontra. Sva imele pripravljene rogljičke, samo še v pečico za dat in ko sem šla jaz nekaj iz kuhinje je ona vsa zagnana vzela valar in mi vse zvaljala.

In potem vse od začetka. Ampak važno da je uživala. Za vikend pa nameravm delat še cimetove zvezdice, smrekice in pa nekaj z marcipanom, da porabim zalogo. Bo še dišalo pri nas. Sem pa res z vsem do sedaj spečenim zelo zadovoljna. Recepti so pa vse s Kulinarike. Ti želim prijetno in uspešno peko. Pa seveda tudi ostalim forumovkam.
Jaca, očitno se norice pomikajo višje gor, smo mi preveč naše stran pihal. Tudi mi smo zamudili vse dedke Mraze v teh dveh tedih. Moram zvohat kje se na obali naslednji teden kaj za otroke dogaja, da mojega žmukla peljem. Pa hitro se pozdravite.
Naša Marjanca se je javila! Ti kar reši voje probleme in ko boš pripravljena se nam ponovno pridruži. Me pa ti namenjamo pozitivne misli in pa polno energije.
SMILE28, hitro se pozdravi, da bo za praznike prava fešta.
Pozdravček hujšarce!
tejčica

Zelenjavna zloženka