Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Haloooooooooooo! Naš album je javen?????????? Naj ena, ki to obvlada, popravi nazaj na zasebno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jankica
Dobro jutro dekleta! Danes sem pa med prvimi. Sem morala peljat moža v službo da imam lahko avto, saj veste Miklavž je pred vrati jaz moram pa še veliko večino nabavit. Pa glih dons mora it dež ko za stavo! Vikend komaj preživela. Bil je tako pester da sem spala vsega v soboto 1,5 ure pol pa na šiht. Živa groza, sem popoldan odrnjuhala 2 urci ampak to ni to.V nedeljo pa me je moj dragi malo razvajal in mi je skuhal kosilo tako da sem vstala šele ob 12h. Spat sem šla pa itak šele zjutraj, mislim da je bila ura okrog 3h. Ja dekleta pri Bobanu na Posavcu bo očitno letos pestro. Že nekaj let v decembru špilam pri njem pa se še nikoli ni začelo tako zgodaj rajanje do jutranjih ur. Naj se pohvalim da po končani dieti nisem pridobila še nobenega kilogramčka. Še vedno se mi ustavijo številke okrog 83kg, kg dol in gor. Sem kar pridna, čeprav včasih užgem kakšno noro kombinacijo, sem nasledni dan bolj pridna. Ravno danes pazmišljam da bo gotovo sadna, ker že več kot teden dni nisem bila. Pa še ves dopoldan bom letala po trgovinah in ne bo časa misliti na hrano Toliko za danes. lep dan kljub dežju vam želim pa da bi zvečer čimbolje nastavile Miklavžu! any
Dobro jutro, sončice ! Jankica sem popravila, da je album spet zaseben, se mi pa zdi, da sem se z eno "srečala" tam gor, ker so bili najprej vsi albumi javni, potem pa vsi zasebni, pa sem popravila samo 2. Sicer pa se to zgodi kar hitro, če malo zgrešiš ime albuma, klikneš na zasebno, pa se spremeni v javno, tako da jaz vedno, ko grem pokukat v album, še to preverim in popravim, samo zadnje čase pa nisem kaj dosti gor hodila... Drugače pa sem dva dni že pridna kar se tiče orbija (v soboto 20 minut, včeraj pa 65), samo še pri hrani se moram v red spravit, mi nikakor ne gre. No, danes sem definitivno na , pa z možem sva se zmenila, da ne bo nobene zaloge sladkarij doma. Čestitke vsem, ki ste končale in pogumno vsem, ki se pripravljamo na nov štart . Lep dan Encijan
Dobro jutro punce! Tudi jaz grem nabavljat za Miklavža! A niso pridni na kulinariki,da so nam dali darilce za Miklavža! Moram hitro izkoristiti smeškote,preden zadevo izklopijo! Vsem,ki bodo danes na sadju želim,da vam uspe! Tistim,ki pa ste na,pa želim na ! Uživajte,kolikor se da! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Hojla! Čez vikend nisem uspela priti do računalnika in mi je zelo žal, saj sem danes zjutraj videla en kup zvezdic, pa puščice… Sploh nisem takoj kapirala, da je to plus paket, ki smo ga baje imeli vsi čez vikend – zdaj pa ga ni več, smrk… Sem pa prosila hčerino sošolko, da me je prišla z digitalcem pofotkat, zato sem šla danes tako zgodaj v album. Encijan, hvala, da si popravila – sama nisem upala, da ne kaj zašuštrala. Tekom dneva bom dodala novo slikco. Bravo, Bonaca, da ti uspe vzdrževati težo in si vzameš veliko čas za razgibavanje. Helena, ku ku…, tukaj sem, tudi če je diete konec, še ni konec našega guranja. Ja, Veronika, toliko si se pritoževala čez pokvarjeno vago, potem pa takole mimogrede minus 22 kg. Dobra si. Hema, želim ti dobre izvide - b.p.! Korenzu, ob takem ritmu, kot ga imaš ti, ti pa gredo kile! Še malo pozornosti pri hrani, pa te bomo že z lučjo iskali, ker boš tako shujšana. Dušanka, kako, a vsak teden si bila na vodi???? Marjetka cvetka, Lanes, Bonaca in druge, ki gledate na luno: ali je bolj uspešna voda na polno luno ali na mlaj? Tih deževen dan……. jankica
Hojla, deklice! Evo mene nazaj iz Srbije. Bilo je lepo videti sodelavce, s katerimi smo se že kar sprijateljili, drugače pa je bila kar gužva. Toliko ste napisale, da vas nimam časa prebrat za nazaj. Samo toliko da vas pozdravim. Upam da ste vse zdrave in pri močeh, da obvladate 3MD. Lep dan vsem! Gobica
Dobro jutro oz. dober dan punce! Evo mene, med vikendi žal še vedno ne morem klepetati z vami, ker mi telekomovci še vedno (po 3 mesecih) niso prišli adsl priklopit...jih morim vsak dan..upam, da vsaj do božiča dobim končno net, ker sem takrat cel teden doma in mi bo grozno dolgčas, če vas ne bom mogla brat. Bonaca, Marjetka Cvetka, Lanes in Veronika...tudi jaz se vam pridružim 15. pri vodi.danes sem pa kar sadna, ker sem se včeraj malo preveč najedla, bom se pa poiskušala 2. rinine knjige držat. Hema tudi jaz sem bila v soboto v City parku...norišnica...sem nakupila za Miklavža in najbol nujne stvari..pa sem bila celo dopoldne tam. Lisička welcome back! Tudi vsem ostalim en lep deževen pozdrav iz Ljubljane! Punce kje je pa naša Marjanca? claudia12
Pozdravljene! Ko vas takole ptebiram in vidim kako "uživate" in se veselite vsakega uspeha in tudi pri "kiksih" se preveč ne sekirate, komaj že čakam 3.1. da bom videla kako bo z nami, ko bomo pričele z dieto.Včasih me prime , da bi jo začela takoj jutri. Vendar bo bolj zanimivo, ko nas bo več skupaj. Še naprej pogumno! Marja marja
Hojla ! Me nekaj čas ni bilo in vam povem da ste res prave . Sploh ne utegnem prebrat, preletela sem la zadnje strani, da se lahko vključim. LE TO BI DODALA (zadeva: Album): NIKOLI, RES NIKOLI NE PRITISKAJTE TAM KJER PIŠE ZASEBNO (se takoj spremeni v javni album!!!) Bodite pridne, in počakajte na millavža. Mogoče vam prines kaj uporabnega Je pa že bolje, da je zelenjava kot Saj veste tisto, sekundo v ustih vselej na bokih...... = lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Hojla! Mene pa glavca boli! Sem se že zdrogirala! Sam,ne vem,če bom lahko šla na orbija!Sem kar mal žalostan,upam,da bo jutri boljše. Oj,pa to zoprno vreme,men ni nič kaj všeč, imam pa res vrh glave! Grem kosilo kuhat! Naj vam prinese kaj lepega!! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti