dobro jutro!
Dekleta, ste kaj nastavile Miklavžu? Jaz sem, in mi je prinesel cel plato kakijev.

, takih ta pravih, ta zrelih, se kar topijo v ustih.
Evo, pa smo spet pri hrani. A ne Rmeli, ti sadje+naslednji dan

, jaz pa o hrani! Zato pa ni ta pravih rezultatov pri meni, kot zakleto se ne premakne nikamor.
Hema, vidiš, pesti so zalegle: konec dober, vse dobro!
Lanes, kavici se pa tudi jaz ne mislim odpovedati. Edini luksuz, ki nam še ostane...
Bravo Korenzu-Any, da držiš težo - po novem letu pa obilo uspeha pri nadaljnjem zmanjševanju - pa saj boš preko praznikov in pred njimi verjetno toliko pela in igrala cele noči, da bo teža kar sama dol šla!
Encijan, še dobro, da se tvoj strinja, da ste brez sladkarij, jaz pa imam dva odjemalca, ki brez tega skoraj ne preživita, posebej punca hoče vedno kaj čokoladnega - čokoholik pač!
Marjetka cvetka, a sedaj vidiš, kako je luštno, če imaš plus paket, toliko smeškotov, pa še mnogo drugih prednosti! Le odloči se! Velja tudi za Verovniko, pa še za vse tiste, ki se še niste odločile!
Jankica - ja, VSAK teden sem bila na vodi - pa saj pravim, da ni bilo težko, ker nisem imela sadnih dnevov, sedaj je pa kriza! Pošto še dobiš, dokler boš le hotela! Tudi jaz uživam v njen!
Lisička, zaupaj nam, kaj dogaja v Jugi!
Marja, v slogi je moč!

Claudia12, upam, da ti kmalu priklopijo internet - jaz bi bila težko brez njega!
Rožica, tisto: minuto v ustih, celo življenje na riti - pa presneto drži - govorim iz lastnih izkušenj!
Smile28, pa kaj hočemo - tudi pri meni je zemeljska privlačnost obupno velika

Helena45, si pa frajerka - kar s petardo jih odganjaš - mrcine! Prav jim je, kaj pa te napadajo, a ne?
Bodite lepo in pridne, morda vas

še tekom dneva obišče, če vas še ni! Saj veste, ima veliiiiko dela!

Dušanka