Halo !!!!
Encijan, 15 km v 55 minutah, pa mokra kot miš od znoja! Naslednjič jih bom poizkusila pregoniti hitreje, ker so me danes 2x motili po telefonu in nisem mogla goniti na ful. Počutim se pa super. Potem pa za večerjo jabolčni "štrudl" iz polonzrnate moke, pa navrh še malo sladoleda in sem zadovoljna, kot dojenček, ki se je najedel pri mami - ha,ha,ha. Res ti hvala za vzpodbudo, ker si me res totalno motivirala.
Marjetka cvetka, danesz orbitreka obriši prah, jutri pa sedi nanj za npr. 10 minut, potem pa vsak dan več. Pa ni vrag, da ti s tvojo trmo ne bo ratalo ga dobro zmučiti !
Jaca, reva uboga, ti in tvoja rana. Si sploh ne predstavljam, kako mora biti to hudo. Se mi pa res smiliš. Pa še s hčerko imaš skrbi. Je že res tisto, da, ko ima hudič mlade, jih ima veliko, kaj. Upam, da te bomo v petek lahko malo spravile v dobro voljo in ti polepšale večer.
To pa, da ti vsak dan ni za pisati, sploh ne rabiš imeti slabe vesti. Pri vseh težavah, ki so se spravile nate, te čisto razumemo. Vesele pa smo, če ti na kakršenkoli način lahko vsaj malo omilimo te težave in ti preko naših pisanj damo malo energije in volje, da boš lažje preživela vse skupaj, kar ti je življenje "pripravilo".
marjanca45