Hojla!
Tejčica,midve sva pa kot bi se dogovorile,koliko bova shujšali.Tudi jaz sem na -7,5kg!
Jaz sem pa danes juho iz leče in cvetače.Zelo dobro!
Tuna,pozdravljena,vidim,da si še kar po starem

!
Breda,koliko katera izgubi je pa odvisno od več dejavnikov.Naprimer,koliko ima katera viška,koliko je dosledna pri dieti,koliko se zraven razgibava.
Encijan,bo kar težka,najlaže je praznovat na B dan.Mogoče kakšna testeninska solata?Kaj pa vem,bom še mal pomislila,mogoče še kaj najdem.
Claudia12,tudi pri nas se bodo kmalu sprehajale zobne miške,kar dva zobka se majeta naši mlajši punci in že komaj čaka,da ji izpadejo.
Koliko lahko pojeste tistega stiroporja pa nimam pojma.Če ga jeste namesto kruha je eden dovolj,no ja ali pa dva.Če pa ga jeste kot samostojen obrok,jih pa že lahko pojeste mal več,kaj pa vem pet ali pa šest,mogoče.
Pika,hja toliko let se že borim z temi kilami in požrtijami,da mi je sedaj res vsega dovolj in sem rekla konc žretju.Zdaj se grem zares in se ne dam kar tako.Nič več "požrtih dni"!
Jaz vem,da to zmorete vse,samo prepričane morate biti vase in zaupati si morate,saj to delate vendar zase.Menda pa ja bolj cenite sebe kot pa hrano,ali pa se morda motim?Vam je en košček salame več vreden od vas samih?
Kako že gre tisto:Jejte zato da boste lahko živeli in ne živet zato,da boste lahko jedli!
Torej ne živet za hrano,živite za kaj drugega,recimo za pogled na zasneženo pokrajino,za nasmeh stare ženice,ko ji na avtobusu odstopite sedež,za iskrice v očeh svojih otrok,za poljub svojih dragih....
Ko boste naslednjič držali v rokah kos salame ali košček čokolade pomislite prej,preden to potisnite v usta,ali sem tega zares potreben?
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!