član od 20041569 sporočil
Hojla!
Pozdravljena Memmy spet nazaj!Seveda se te spomnimo.
No,kakšni veseli prazniki!Nekatere so napadli virusi,druge so obiskali dolgoprstneži,tretji bi samo jedli,četrti so v buli!Pa saj to ni res,od kod se je kar naenkrat vzelo toliko negativne energije!
Memmy,Marjanca preživlja osebno krizo,zato se je malo odklopila od nas.Seveda pa vsi držimo pesti za njo,da krizo čimprej premaga in postane spet naša stara Marjanca!
Hema,ribica in še katera,upam da se vam bo zdravje čimprej povrnilo.
In punce,ne čakat na tretji januar,že sedaj se malo pazite,da si ne boste predelale preveč viška!Ma,kdo vam to govori,jaz ki se tud kar naprej nekaj filam!Sem za kosilo jedla pohan zrezek,krompir in solato,sem bila pa toliko pridna,da sem si naložila na desertni krožniček,tako da sem pojedla čisto malo.
Sem pa dva dni nazaj imela grozne probleme,ko sem pila kokakolo.Cel dan me je grozno napihovalo,bilo mi je slabo,počutila sem se res grozno.Bom jo drugič raje zlila v školjko,bo vsaj kakšna korist od tega,kajti kokakola je odlično sredstvo za čiščenje wc školjk!
Torej aknirad-memmy,zdaj pa vzdigni svojo leno rit in pejd ven na zrak.Tiste gickarije pa vrž v smeti,ker je vseeno,a jih ti poješ,al končajo v smeteh,stran vržen dnar je tako ali tako!!!!!!
Punce,v glavnem,nehite ga srat in ne čakat da pride novo leto,kot da se bo takrat zgodil čudež!
Še težje vam bo,ker se boste zdaj tako razvadile in polenile.Zatorej pamet v roke in lepo preživite še zadnji teden letošnjega leta!Pa brez neumnosti prosim!
Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka