Dober večer vsem skupaj in vsem, ki vam uspeva vse čestitke. Sploh pa tebi Beba, neverjetno kakšna sprememba. Res bi zdaj mogla biti Bejba in se samo Beba. Tudi našemu moškemu čestitke, to je pa vztrajnost in trma, rečem jaz. Ko bi le lahko zase kaj takega rekla.
Tudi jaz sem imela čez vikend intrnetni mrk, ko pa je vse skupaj nazaj zalaufalo (montiral so adsl, pa so nekaj zaj....),se je moj kar prilepil na stol, da jaz še zraven nisem mogla priti.
Vsem tako lepo uspeva, jaz sem ga pa malo sračkala čez vikend. Sem imela v službi gužvo, pa mi je malo na živčke udarilo in sem v soboto, ko bi mogla imeti sadni dan, kar en makaronflajš udarila. Trapa neumna, pa tako lepo mi je že šlo. No, sem pa včeraj potem jedla samo meseka in danes samo krompirčeka in solato. Jutri imam OH, potem pa upam, da bom vredu speljala ta sadnega. Ne vem, zakaj mi tile tasadni ne grejo v tej rundi. Prej sploh nisem imela teh problemov, ker imam rada sadje.
Vidim, da vsi pridno kidate, pri nas je pa bolj mokro vse skupaj, skratka brezvezno vreme. Ne tič, ne miš.Res sovražim tako vreme, ker sem ponavadi mokra kot miš, predno pridem do avta. Vsaj naši mali je bilo par dni prišparano, ker je bila bolana, jutri pa spet veselo v jutranjo hladnočo.
Tuna nam je že ušla v Čačak, zdaj gre pa še Lisička v BG, pa kmalu pridite in dober se imejte.
Ste prižgale svečko na adventem venčku? No, če niste, boste pa naslednjo nedeljo dve, pa bo.
Zdaj grem pa mal vode piti( mi tudi ne gre preveč, ko pa ni nobene vročine), potem pa v pančevo.
Imejte se lepo in upajmo, da nam ne bo treba jutri kidat( meni pa plavat).
Lahko noč, suhice in suhec
Rmeli