1. srečanje kulslo, slike so že v galeriji
Lep pozdrav vsem skupaj,
sem nova na forumu. Že nekaj časa vas spremljam in vam čestitam za dobro družbo.
Kar nekaj receptov sem že poskusila in tudi kakšen nasvet uporabila.
Lepo, da se boste tudi srečali v mojem kraju.
mišika
Ok, mogoče sem zgrešila objavo, ampak ne najdem, da bi že povedali kraj in čas srečanja
Lp, Andreja

član od 20041351 sporočil
Mišika, prisrčno pozdravljena med nami! Upam, da se nam boš pridružila na srečanju!
LP! Galja
Hana, prijave se še zbirajo do 17.10.2005, potem bo objavljen datum in čas srečanja, ko bo nekje že vse fiksno dogovorjeno in znano približno število udeležencev. Je tako, mamamia?
Galja
Ja hvala za dobrodošlico in povabilo, bi pa se pridružila, saj manjka v življenju takih prijetnih srečanj.
mišika
Sporočilo je spremenil(a) mišika dne 12. okt 2005 12:08:11
Mišika, prijavi se mamamii, da te vpiše na seznam! Super, da si se odločila, več nas bo, lepše bo!
Galja
Galja, hvala in sem že poslala prijavo.
Komaj čakam, da se spoznamo in res bo zanimivo.
mišika
Žal pri meni ne bo šlo-ni šans za prosto soboto.Kaj čem,služba je pač taka-bom pa med lonci in kuhalnicami mislila na vas.OBLJUBIM.

Bernarda
član od 200415858 sporočil
Mi pa na tebe in vse tiste, ki boste z nami vsaj v mislih. Mamamia
mamamia
član od 20051305 sporočil
Jaz bi se vam tudi pridružila, če le ne bo kaj prišlo vmes. Sem pridružena članica od letošnjega junija. Tokrat pa bi se pridružila Tjaš, če ima še kakšen prostor. Sem iz Logatca, pridem pa lahko v Ljubljano. Ker sem orientacijsko bolj leva in se ne počutim najbolje na neznanih terenih.
Pozdravček,
Dolores
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 285, prikazujem sporočila od 75 do 84
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.