Vegetarijanska kosila

V nedeljo sem jedla solato iz paradižnika in koruze, ter kuhan b.ohrovt, in grah na maslu; ponedeljek- gobova juha, pire krompir, oslič s česnom, zelena solata, rukola, paradižnik. Včeraj- morska pica in grška solata- v piceriji. Se je prav prileglo po celo dnevnem lenarjenju v termah. Danes bodo pa zelenjavni zrezki, tenstan krompir in veliko solate. katti
ponedeljek: zloženka iz špinače in krompirja s parmezanom, mešanica zelenih solat (berivka, motovilec, rukola...) s češnjevim paradižnikom torek: vegi sarme
morska rižota in zeljna solata; potica za posladek
Mi smo za kosilo zelenjavno enolončnico in rižev narastek, zvečer pa pečene kostanje iz skrinje. Za jutri še zbiram ideje, vsekakor nekaj lahkega, da si odpočijemo od praznikov. jasna
Popečen tofu z omakico iz pelatov,motovilec in solata iz vrta andreja č.
peresniki s paradižnikovo-korenčkovo omako s sirom Veri
polnozrnati špageti z zelenjavno omako (korenček, koromač, por, limonina lupinica), solata
Jaz pa danes kuham fižol za v skrinjo, tako da bomo verjetno kar fižolovo juhco z drobnimi makarončki. jasna
Gobova juha, skutni štrukli, solata iz paprike, mocarele, paradižnika in čebule. katti
polenta z zelenjavno omako

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti