Vegetarijanska kosila

danes grem v toplice zato sem na hitro skuhala zelenjavno musako in solato, morda pa še marmeladne palačinke. javim se spet po praznikih, čao. buča
zelenjavna juha z ješprenom, slivovi cmoki, ananasov kompot
včeraj: zelenjavna lazanja MissLady
Danes: pita masiračnica MissLady
Danes je rižota z veliiiiko zelenjave: paprika rdeča in zelena, melancani in bučke... Njami. Solata in čokoladna pita za posladek.
Včeraj špinačni ravioli z zeleno omako (iz skrnje), danes skutni štruklji. Jutri bo pa pašta s tuno. Loni Makaroni
Danes: pire krompir, špinača, sojini polpeti MissLady
MissLady iz česa je pita masiračnica? Loni kakšna je pa zelena omaka? še malo mojih kosil: omleta s papriko in sirom, mešana solata pražen krompir - vegi varianta, jajčevci v paradižnikovi omaki, motovilec v solati dušeno kislo zelje, kruhovi cmoki danes bo pa jajčevec, polnjen s feta sirom, paradižnikom in olivami, solata maja
Masiračnica je burek z bučami. jade
Ja masiračnica je burek z bučami - s tistimi velikimi, rumenimi. Sem že oddala recept Jerneju, tako da bo verjetno kmalu objavljen. Če pa te zanima in imaš kakšno bučo, ki bi jo rada uporabila, pa povej, ti bom napisala recept tukaj. MissLady

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti