Vegetarijanska kosila

široki rezanci s paradižniokovo omako s suhimi gobami, timjanom in skuto zelenjavna pica Veri
pašta fižol, sadna solata zapečene paprike, polnjene z gobicami in jajcem, solata iz rdeče pese kvazi kitajska kuhinja - zelenjava & tofu iz voka, riž, mešana solata maja
ideja, ki mi je včeraj popestila jedilnik: včeraj sem naredila polentine tortice. skuhano polento sam nalila v malo namaščene modelčke za muffine in pustila, da se je ohladila. potem sem pekač obrnila in tortice najprej po eni strani popekla na oljčnem olju, jih obrnila, na vsako sem dala žlico domače paradižnikove mezge in košček sira. potem sem pekač pokrila in popekla še po drugi strani ter pustila, da se je sir raztopil. vsak je dobil 4 tortice okrašene še s parmezanom in lističem bazilike. zraven pa lečina omaka. fino! lp ===
Tortilje z različnimi zelenjavnimi nadevi. lp Vesna Vesna Milek Recko
Štruklji z gobovo omako in velika skleda berivke.
Včeraj in predvčerajšnjim: zelejavna juha s kuskusom, jabolčni štrudelj s kislo smetano Danes: losos, brokoli, jasminov, riž, za nekatere pa kuhani majhni masleni krompirčki s peteršiljem LP Zala
Loni, kako narediš čičeriko v paradižnikovi omaki? A to je preliv za testenine? PS: in hvala lepa za recept za giros, sem ga dobila. LP Zala
Golaž iz gomoljne zelene+pečen krompir berti
Guacamole, malo kasneje pa domači francoski rogljički. lp Vesna Vesna Milek Recko
včeraj: ostrigarjeva rižota, solata iz ostankov kisle zeljnate glave danes: losos,krompir v oblicah, solata jutri: prebranac,pečene sojine hrenovke,solata lp Taja Taja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti