Vegetarijanska kosila

Aja, sem pa pozabila napisat, kaj sva zdaj jedla: torej spet vikend je bil morski:) To pa zato, ker sva hotela naredit paello in sva kupila že lignje in rakce, potem pa ni bilo klapavic. No, pa drugič paella, brez školjk res ne bi bila ista...:) Torej so bili v nedeljo morski sadeži (lignji in rakci) , moli (ene male ribice) in zelenjava v pečici:zelenjava (se ne spomnim, kaj vse je bilo, vem, da je bilo kitajsko zelje, pa rdeča paprika, pa bučka in korenje... mogoče še cvetača in brokoli - ja, midva veliko pojeva:)) pa ne vem, a je bil zraven krompir ali kaj drugega... mislim, da krompir. Nenavadno za naju, ga navadno ne jeva ravno pogosto... Za ponedeljek in soboto se ne spomnim več, včeraj pa sem naredila pico v obliki dveh srčkov, ki se držita in pa brownije v obliki srčkov. To je bilo tudi edino darilo, ki ga je letos dobil moj dragi za valentinovo (enega še bo, če bo šlo, ni od mene odvisno)... Veri
Veri, bom držala pesti za darilo (upam da misliva obe isto), pa za tisti nastavek bi se priporočala, recept pa nekje imam. No če ga dobim zraven ne bom huda, ga ne bo treba iskati. Za kosilo danes pa smo jedli fižolovo mineštro in kruh, ki ga je spekla hči. lp Vesna
Reca, dobiš, ni problema! Aja, še to: nastavek lahko tudi zmrznete, pa naslednjič lepo dela! Veri
O super, ko boš imela pripravljeno in čas, kar sporoči. Danes za kosilo: Grah v omaki in pire krompir ali pa polenta. Po želji. lp Vesna
aja, pozabila napisat, kaj sva včeraj jedla: - ajdova kaša s suhimi gobami in paradižnikovo kašo - popečen kozji sir, ovit v pršut - motovilec - apple crumble za sladico Kar fajn je izpadlo kosilo, čeprav je bilo šele ob 22h:) Veri
Včeraj: polenta z ricoto in baziliko, leča v omaki in popečen trevisiano, zraven pa solata - radič s kromirjem. Danes: pizza v Trti Jutri: obisk tržnice pa bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega lp, d. d.
Krompir v solati, sojini polpeti, domače mehiške omakce. lp Vesna
Nekaj prebiram vaše recepte in se mi sline cedijo... Kaj pa tako, za na hitro, kaj predlagate? Ko ni veliko časa, ali pa da se pripravi zvečer za naslednji dan in takrat nato samo skuha, spraži, ocvre? LP Vrana
Danes bo gobova juha in žganci. Za sladico pa esterhazyjeva rezina. lp Vesna
Reca je napisal/a:
O super, ko boš imela pripravljeno in čas, kar sporoči. Danes za kosilo: Grah v omaki in pire krompir ali pa polenta. Po želji. lp Vesna
kako pa izgleda ta omaka za grah?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti