Jabolčna pita s kokosom
S čim pa zabeliš polento? LP,
Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 19. sep 2008 22:40:44Bom nadaljevala tole temo.
Potrebujem vaš nasvet.
Že kakšne 14 dni imam v želodcu zelo toplo, občasno ppredvsem pa ponoči pa prav žgoče malo višje gor.Do sedak mi je mleko pomagalo vendar ga tudi ne morem spiti po dva litra na dan.Kuham si čaj iz mete, sedaj sem probala še čaj iz rmana. Za enkrat še ni učinka.Sploh ne vem kaj naj še naredim.
Zanima me , ker veliko veste, katere stvari povečujejo kislino, da se jim bom izogibala.(Menim sicer da je krivo tudi to, da res zelo veliko jem, ker dojim, in sem neprestano lačna)
Nasvetov bom zelo vesela.
lp
mizarkaNikar metinega čaja, ne bo ti dobro del, ima veverica prav.
Se strinjam z vsem kar je napisala veverica.
Glede zeliščnih napitkov je težko svetovati, ker dojiš. Vsekakor si kuhaj blage, ne premočne čaje.
Namesto svežega kruha raje uporabljaj prepečenec, privšči si banane ter se izogibaj mleku.
V notes si sproti zabeleži kaj ješ. Tko boš najhitreje sama ugotovila, kaj ti ne odgovarja.
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Jabolčne kremšnite