Ocvrtki s sirom in salso verde
Zanima me, če bo kdo prebral to sproročilo in če mi prosim odgovori, kaj naredi glede moljev v kuhinji.
Lp
B
klebsielaZakaj pa ne bi nihče prebral tega sporočila? Bo dovolj le odgovor na prvi del tvojega problema? ![]()
Mene tvoj način spraševanja ne moti, bi ti pa predlagala, da prebereš vse zgornje poste, kaj novega ti pa ne morem svetovati, Morda malo po drogerijah povprašaš, ali se je v 9 letih pojavil kak nov preparat. Mojlji so zelo trdoživi in se jih zlepa ne znebiš.
marjjamoljev v kuhinji se znebiš samo tako, da vse omare kjer so molji izprazniš. Pregledaš vsa živila v omarah in če se ti zdi da vidiš samo eno nitko molja, takoj starn. Vredu živila dobro pospraviš, vse kar je v vrečkah v še eno vrečko, zapreti z gumicam. Omaro dobro pomiti, jaz jo pobrišem tudi s kisovo vodo, molje kar jih vidiš pobiti...
potem pa to čez 2-3 tedne ponoviti... jaz se jih samo tako znebim, kar se pa tiče raznih preparatov, jih pa ne uporabljam, ker imam predsodke glede bližine hrane.
Ajda
ajda kot ajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Veganski sladoled z navihanci