Živjo punce,
sicer nas je bolj malo, ker jih je dosti na dopustu. Tiste, ki pa ste, pojdite malo v alubum pogledat, ker sem končno nafehtala slike od piknika izpred 10 dni, tako da se vam lahko predstavim. No to sem jaz! Če me katera kje vidi, naj me kar pocuka!
Kar se pa tiče tehle prehranskih kolobocij, sem jaz stvari že kar razčistila pri sebi, ker sem imela nekaj časa veliko problemov s prenažiranjem s katerim sem basala probleme, ki pa zaradi tega niso postajali manjši ampak večji. Zdaj nekako gre, čeprav odkar sem se enkrat zredila za 25 kg moram zdaj stalno pazit, drugače se spet redim. Zato si le še želim, da bi našla sebi ustrezno varianto, po kateri mi ne bo tak problem držat discipline z manjšimi priboljški kdaj. V 3m je zame premalo mlečnih izdelkov, je pa res, da nobene diete nisem držala toliko časa kot to samo prej sem enkrat poizkusila z neko juho, ampak to mi je bilo čisto brezveze, ker skor nič ne smeš jesti razen tiste odlične juhe v kolikorhočeš količinah, tako da je ta vseeno ok-se jo da brez hujših naporov sledit.
Nič, grem bit pridna, da bom lahko šla prej domov. Danes me čaka tekaški krog, včeraj pa sem rolala. Bilo je fino!
Lepo bodite, pa se še kaj javim,
Sarica
Sporočilo je spremenil(a) Sarica dne 12. jul 2005 12:17:12