Hoj vsem skupaj.
Olina, čestitke. Zdaj pa si le privošči, ker si si zaslužila. Pa na zdarvje.
Sem kar v redu. Malo še čutim ledvice, a ni omembe vredno. Kljub temu nisem šla danes na odbojko. JUtri imam semninar in se bom raje naspala in dobro pogrela.
Eno vprašanje imam. Tudi jaz sme slišala, da je dobro, da piješ jogurt, kadar jemlješ antibiotike. To pomeni, da bi morala 3 dni oz. večere grešiti 10 dni. Do takrat pa bo že konec moja diete. Kaj pa če si jo za teh 10 dni podaljšam? Danes sem imela beljakovinski dan in sem si naredila kumarično saolato z jogurtom in česnom (neke vrste grško jed "tarciki" ali nekaj podobnega). Mi svetujete, da tudi druge dni pijem za večerjo jogurt? POmoč prosim. Kilem mi že tako ali tako stojijo več kot pol meseca. Zdaj bodo pa res obstale. Sicer pa važno je da jih ne dobivam nazaj.
Bonaca in Tuna sem za kavico, a mislim, da v ponedeljek ne bom mogla. Mogoče torek ali četrtek.
Halo Celjanke, kje ste pa še ostale. Mislim, da Picika, če se ne motim, pa še katera. Tudi Žalčanke se nam lahko pridružite. Me smo vas prav vesele.
No vidite sem že boljše, ko sem spet tako zgovorna.
Tako bi bilo fino, ko bi se še malo ogrelo, mene tako zebe in se oblačim že kot medo. Sončka pa nikjer več. Pa kljub temu en lep sonček vam želim vsem skupaj, pa se še beremo in pišemo. Čao.
LANES