| dragička je napisal/a: |

Svaljki s čemaževim pestom
| dragička je napisal/a: |
Sem v dilemi granit ali umeten kamen. Umeten kamen ne vpija, ni ga treba zaščitit, edina slabost je, da ne smeš postavit nanj razgrete posode. Je pa približno 30% dražji od granita.
Čisto sem sfilozofirana
.
Mi je pa kuhinja veliko lepša s takim masivnim pultom, kot pa z ultrapasom ![]()
Tudi jaz imam šesto leto granitni kuhinski pult in ga ne zamenjam.Visok sijaj, enak je kot prvi dan. Res sem na zečetku razbila par kozarcev ker sem jih pre na trdo postavila nanj. Granit absolutno ni porozen,zato ga lagko polivaš s čemurkoli in ostane vedno enak. Nanj postavimpekač direktno iz pečice, on pa niti AU ne reče.No, malo heca...Drugače pa je s poroznim marmorjem, ki ga ne priporočam niti za zunanje okenjske police.
mejačka
http://www.mojalbum.com/tajda
Sporočilo je spremenil(a) darjuška dne 13.nov 2010 16:03
Sporočilo je spremenil(a) darjuška dne 13.nov 2010 16:04| morska medvedka je napisal/a: |
Umeten kamen ne vpija, ni ga treba zaščitit, edina slabost je, da ne smeš postavit nanj razgrete posode. Je pa približno 30% dražji od granita. Čisto sem sfilozofirana
|
Ne samo, da lahko pult zažgeš, zelo je treba paziti, da ga ne popraskaš!
Pri tem materialu mi je bilo všeč to, da sem imela umivalnik bel in integriran v pult, torej ni bilo nobenega roba, kjer bi se nabirale bakterije.
Še enkrat ga pa ne bi imela.
Zdaj mi pa povejte, kako je z madeži na granitu. Olje, kakva, rdeče vino,... Kako hitro se to vpije v pult, če ne obrišeš takoj?
Skoraj sem se že odločila
.
Hvala, hvala.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Peresniki po bolonjsko