Kuhinja - ikea
Pulte ni potrebno, da ti jih oni razrežejo. Vsaj tako je rekel g. Damjan, ki je prodajalec na oddelku kuhinj v Gradcu. Če ti jih razrežejo, je dražje, pa še 3 tedne je za čakat. Mnogi tako pult naročijo kar pri nas.
Jaz imam na splošno rada Ikeo, takšen red kot je gor, je malokje. Reklamacije urejajo hitro in nikjer ni nič problemov. Ko bom velika, bom tudi jaz šla po kuhinjo v Ikeo v Gradec, gor dela na tem oddelku, kot sem omenila že zgoraj, Slovenec, ki se na to res spozna in ti res dobro svetuje. Je pa kar dosti zaseden, ker govori tudi hrvaško.
Jelenckova
Katarina, ne vem, katera trgovina ti je bližja. Toda jaz prisegam na Gradec, je večja od Celovca, mogoče sem jo tudi bolj navajena. Je pa gužva čez teden v Celovcu, ali celo v soboto takoj ko odprejo, manjša. Jaz bi šla v Gradec. Mislim, da ti ne bi smeli prevoza preveč zaračunati. Ali pa če najamete kombi pa peljete to sami domov. Prodajalec Damjan je rekel, da to ljudje največ prakticirajo. Če ti kaj manjka, ti problema, napišeš kakšen mejl, pa ti pošljejo brez problema.
Maja, na enem drugem forumu sem pred 2 dnevoma prebrala, da ne vozijo več nad 1000€ zastonj, je bilo pa še lani temu tako. Sama se nisem še zanimala zato, lahko pa napišeš mejl v Gradec, pa ti bodo takoj odgovorili. Lahko pišeš tudi v angleščini. Mislim, da je bilo pod 1000€ tako, da so ti zaračunali 10% celotne kupnine oziroma največ 150€ za prevoz.
JelenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Pesto palačinke