Pommes frites brez olja

Mimogrede, je že kdo poizkusil peči pomfrit na pekaču v pečici, brez maščobe? Jaz delam tako z vsemi zamrznjenimi pomfriti, seveda predpečenimi, in je super. Kuhinja ne smrdi po olju oziroma tega sploh ne potrebuješ, nobenega špricanja maščobe (niti čiščenja friteze, če je ta pri roki), skratka same plus stvari. Hrusta pa prav tako kot tisti iz olja. Pa s krompirjevimi kroketi delam enako, sploh jih ne cvrem v olju ampak spečem na pekaču, obleženim s peki papirjem, v pečici.

Mamamia

mamamia

Hm, dobro vedet, tisti iz olja mi je prava nadloga, tako da ga nikoli ne delam. Tjas
Kaj pa če imaš pomfrit domače izdelave in ni predpečen ,ga ravno tako lahko spečem v pečici? lp goga
Mislim, da imajo tudi novejše mikrovalovke program za pomfri brez olja....nekje je šlo to mimo mojih uh. Lahko tudi zelo mimo....- Lumpica
mamamia super ideja, koliko časa približno ga pečeš in na kakšni temperaturi? JOKL
Jaz sem ga že pekla v mikrovalovki, pa prizmnam, da ni bil preveč okusen, pa še nek čuden vonj. Ga pečem raje v pečici. Ampak, ko mi zalušta, ga pa vseeno vržem v olje in ocvrem. Njami. Irena
Hola ! Jaz ga vedno pečem v pečici. LP, Maja
čao, meni najboljši krompir na svetu je tisti iz konvekcijske pečice. Res super! Pri nas ga ponavadi narežemo na kocke, nam je tako bolj všeč, ampak lahko bi ga tudi koz pomfri. Lep pozdravček, S.
Anomis, prosim povej bolj natančno kako narediš krompir v konvekcijski pečiči. Koliko časa ga pečes ali ga tudi kaj premešas med peko ali je to brez maščob itd. Sem namereč čisto nova s to pečico.
A imate tisti poseben pekač za pommes ali uporabljate kar navadnega??? Loni Makaroni
Navadnega iz pečice! Ja, pa tudi panirane zadeve vtaknem v pečico in so njami - pa še olje se ne cedi. Lep pozdravček & dober tek Harmonija Sporočilo je spremenil(a) harmonija dne 18. maj 2005 09:31:08

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti