ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Drage moje, kako? Sicer sem vam že zaželela velika jajca, kar je pomenilo, da se nekaj časa ne mislim javit, pa mi je vseeno ratalo. Najprej, Katrin: Pogumna ženska si. Očitno si ne predstavljaš, da za vsakim sporočilom stoji deklina, ki ni glih majhna. Za tem sporočilom naprimer, je kar ornk baba! Si predstavljaš, da te najdemo? Raje kaj hitro povej kam prilepim znamko in paket s celolitom pošljem čim dlje. muci, jaz sem iz Ljubljane, pa bi se me našle na eni DOBRI, DOLGI, topli ali hladni vodi. Kaj praviš? Predvsem pa ne pozabite name v drugi rundi. Kaj pomeni, da začenjate 30. 3.? Saj, meni je prav, samo odločite se 11.4. ali 30.3. Jaz moram namreč drugi del pravljice za napisat. Če mi bo to ratalo, mi bo pa res kot v pravlici. Sam ne vem, kaj se bo zgodilo z joškami. Že zdaj so bolj tingu, bingu. Jaz sploh ne smem it tekat brez DOBRGA modrca, ker lahko pridem nazaj domov pretepena po obrazu. Vam povem: moje joške so povsod! Predstavljajte si kmečkega psa, ki je privezan s špago na en kol. Potem pa teka v tistem krogu. Nekaj tazga so moje joške pri teku. Vsepovsod! Pa še nekaj, da vprašam ta suhcene: kako hudiča sedite pri mitu dalj časa? Mene, odkar sem izgubila mojih 30 kg boli rit ko hudič, če dalj časa sedim. Pol se pa prestalvljam z ritnice na drugo. Vam povem mal čudno izgleda, še posebno če delaš z ljudmi. Bog vedi kaj si ljudje mislijo: bog ne daj, da mislijo, da me srbi tam spodaj! Spet sem zabluzila. Punce, ustavit me bo treba! Nakladam, ko tavelika. (pa saj sem velika - HA!) Prav lepo vas pozdravlja, na sedežu migajoča, francka
Moja statistika: lkc - Mateja, Ilirska Bistrica, 158 cm, 39 let, začetna teža 60 kg, sedaj 54,5 kg, začetek 3.1.2005 LP lkc
Ciao, mačkice, madonca, ste pa res zainteresirane;) Bom napisala, kar sem obljubila. Francka: hvala za vzpodbudne besede! jih rabmo še precej da bomo suhe pa lepe pa taprave mačkice! torej: CELULIT (da ne boste kupovale revij, k tm bom to isto jest napisala - sam ne okol govort) Vsi vemo, da se ga čist itaq ne da zgubit. Ampak po tej terapiji (preizkušeno) koža postane mehkejša in bolj čvrsta. Takole gre: nujno si kupite masažne rokavice. Le-te poterbujete, da boste vsak dan napravile masažo pod prho. Mogoče se sliši bedno, toda 15-minutno masiranje telesa požene kri po žilah in povzroči, da se koža prebudi. Zato to naredite po celem telesu s krožnimi gibi in ne samo po riti in stegnih. To je ful pomembno. Malo tekožega mila na rokavico, pa krožne gibe. 15 minut. Nič hudega ne bo, če bo koža malce rdeča, sam ne pa pretiravat. Če boste grobe, to ne pomeni, da boste prej dosegle željeni rezultat. Potrebno je, da se vam ne mudi. ZDEJ PA KLJUČNO: 2-3x na teden (NE VEČKRAT) si naredite zmes soli v kristalčkih in olivnega olja v razmerju 2:1. Dokazano je, da so vse kreme proti celulitu sestavljene iz teh dveh in še ostalih sestavin. Toda ti dve sta ključni. Znano je, da sol nase veže vodo in maščobo, zato jo res uporabljajte samo na predelih,kjer vam celulit povzroča težave. In prav tako nadaljujete s krožnimi gibi. sej tega ni treba narest ne vem kolk, pomembno je, da imate sol vedno prisotno - pol je pa vseen, ali to počnete z rokavico ali pa z roko. To na vsaki nogi počnite 4-6 minut in ne več kot 3x na teden. Rezultati so vidni po slabem mesecu, zato ne obupajte. Po masaži svetujem nanos kreme za telo, po možnosti take, da ni preveč mastna! Ok, upam, da vam bo kej pomagalo. men je že kr kul! če bo pa še kkšno vprašanje pa z besedami na dan - računalnik mam dosegljiv samo še do 18h, potem se vam pa zopet lahko oglasim šele v petek. lp, katrin katrin315
Ciao še 1x ikc: midve (če te lahko tikam?) spadava v skupino pod 160. jest bi z mojimi kilami rada prišla tja do ene 53-52. kakšne pa so tvoje želje? vidim, da si precej blizu....upam, da bo tudi meni uspelo priti do tja... lp. katrin katrin315
Hojla! O,je žurka!!!!!!Jaz sem za! Marjetka-Šoštanj Starost-skoraj 35 let Višina-165 cm Začetek hujšanja-11.10.2004 Konec hujšanja-9.1.2005 Izgubljenih 11 kg Nov začetek 11.4.(enajst je očitno moja srečna stevilka) Tud jaz imam knjigico,tako da bom šest mesecev živela z Rino.Bomo videli,kaj bo ratalo iz tega. Malo sem jo že prelistala,vendar se še nimam časa poglobit vanjo. Zdej grem pa mal solate vrečt na vrt.Regrat sem že probala,motovilec tudi,zdej se mi sline že cedijo po mladi solati. Mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 23. mar 2005 20:30:28
ŽIVIJO!!!! Začetek diete:21.02.2005 Začetna teža:71-72kg Sedanja teža:66kg Moj cilj:60kg Mislim, da mi bo uspelo, saj imam full volo, ker vidim, da deluje in najbolj me podžge to da se mi že prav lepo vidi po oblekah. Lp urši
Še moji podatki: Začetek diete: 10.1.2005 Višina: 165 cm Začetna teža: 64kg Željena teža:54kg Kraj: okolica MB a se zavedate, da ste v enem dnevu popisale pet strani??? uff, sem brala kot nora! Sem pa ful vesela, da imamo kar nekaj novih članov in da se nas tudi stari mački še spomnijo. Glede knjižice: na začetku je na kratko predstavljena dieta in napotki za nadaljnjih 90 dni, potem sledijo recepti po dnevih, ki pa si ne sledijo enako kot do sedaj, ampak so mešano, recimo prvi štirje dnevi: B, Š, Š, B... Če vaš še kaj zanima, vprašajete. Prijazno hujšanje, Darchy
Jaz sem pa danes ful slabe volje. Že res, da pridno hujšam in da še nikoli nisem bila tako blizu moji idealni teži (brez pretiravanja) ... ampak v slabo voljo me spravlja to, da so se mi najbolj zmanjšale prsi. sedaj pa študiram sam še na to, al je fajn met lepo postavo in majhne prsi ali skoraj normalne prsi in nikakvo postavo :)) hihi. že prej sem imela le B košarico, sedaj so mi pa vsi modrčki preveliki... joj Zajčica
Pa vi niste normalni! Tolk napišete, da vas ne dohajam več. Tudi jaz se vam pridružim po praznikih. Najraje bi začela 29.3. Jaz sem že hujšala lansko leto. Zgubila 10 kil, ki jih uspešno držim pod kontrolo. Spadam v klub 165. Imam pa kakšnih 20 kil še vedno viška. Se mi pa zdi, da ste večina mlajše. Jaz imam 44 let. Je še katera mojih let? Čeprav nisem na 3 MD vas berem. Pač moč navade še od lani. Vsem,ki ste že izgubili in vsem, ki še boste izgubili kile, čestitam. Čauči! Gobica
Vipercat? Kje si? Katera bo vse spravila na eno stran? A bova tiste s "pomanjkljivimi" podatki spomnile da še kaj napišejo, ali pustiva tako? Mogoče bi bilo dobro,da bi stopili v kontakt, kako dalje. Kaj misliš ti oz. ostale? Aknirad-bombica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti