Dober večer, rožice !
Srečno sem se vrnila z Obale. Tejčica, kako ti zavidam, da ste brez snega. Že včeraj zvečer me je bilo groza, ko sem videla, kako pada. In zjutraj novih dobrih 10 cm. Pa da znoriš. In potem spet naši cestraji, ki rabijo kar nekaj ur, da zalaufajo. No, je pa bila cesta ob 10. uri, ko sem šla na pot, že kopna.
Po preiskavi sem šla v koprskega najboljšega prijatelja, v upanju, da iamjo tam kaj boljšo zelenjavo, kot na našem koncu. Pa sem bila tako razočarana, da sem šla kar hitro ven.
Kje ve najdete npr. lepo zeleno solato, kakršnokoli, pa da ni ravni več kot jurja kila ? Pa tako jo imam rada, pa sama žalost. Sem razmišljala, da bi jedla kupljeno vloženo rdečo peso. Na kozarcu sem prebrala, da je notri sladkor. A bi vseeno šlo ?
Kar se pa mojih kil tiče, gredo ta teden zelo hitro dol. Včeraj sem imela Š in sem jedla juho iz malo krompirja in veliko cvetače in pora. Odlična stvar. Pojedla sem dva(!) globoka krožnika za kosilo in dva malo manj polna za večerjo. Zjutraj sem imela 0,9 kg manj kot dan prej. Opažam, da od 2. vodnega dneva gredo kg hitreje dol. Sem pa opazila tudi, da sem vodo, ki sem jo toliko spila na vodni dan, odvodnjavala zelo dosti še ves naslednji dan.
Jutri je sadni dan in danes sem si kupila ananas.
Francka, pa ti si zakon. Pa kaj ti si vedno dobre volje ali kaj ? Jaz bi te kar dala na fotokopirni stroj, da bi te razmnožila.
Tudi meni krivulje ( vse) padajo. Kar naenkrat začnem jokati, pa se spet malo spravim k sebi, potem pa spet ... Vem, da moram sama rešiti vsak problem, ker mi ga nihče ne bo namesto mene, samo včasih je tako težko in jaz sem že velikokrat utrujena od vsega, pa nimam dovolj energije. Sedaj me uničujejo te hude bolečine. Danes npr. me je v Valdoltri nekajkrat tako zabolelo v nogi, da se sploh nisem mogla premakniti in sem obstala kot vkopana. In ni bilo druge možnosti, da sem vzela tableto, saj sem na preiskavi morala 25 minut ležati na hrbtu popolnoma pri miru, kar pa je v mojem stanju pravi obup. Sploh ne vem, kako mi je ratalo. Sem razmišljala, da meni kile kopnijo malo hitreje zaradi vsakodnevnih bolečin in od tega, ker se kar naprej trudim najti poze pri sedenju in hoji, ko me ne bi bolelo.
Utrujena sem, zato odhajam v vodoravni položaj. Encijan, jutri popoldan upam, da mi bo moj križ dovolil en krog po snegu. Komaj čakam.
lahko noč vsem !!!!!!!!
marjanca
marjanca45