Hojla!
Tako je prav punce,ne se dat!!!!!!!!
Kar naj vas zavistno gledajo in dajejo neumestne pripombe,a to je sama favšija,nič drugega.
In tale forum je the best na celem svetu in si zasluži eno veliko medaljo

!
Pa še to je res,da ste tukaj same suhice, v primerjavi z mano,ki mam še vedno več ko sto kil.
Pa vas vseeno podpiram in vam želim vso srečo in veliko volje,da bi dosegle svoj cilj.
Vem da ste lepe,a če si želite bit še bolj lepe,zakaj ne bi bile.Uresničite si svoje želje,naj vam ves svet leži pod nogami.Naj vas tašče zavistno gledajo,naj bodo možje in fantje ponosni na vas!
Kar se pa tele diete tiče,je tudi meni najboljša,kar jih svet premore in hvala bogu,da sem jo odkrila,ker bi sicer še sedaj tam pri enih stodvajstih kilah jamrala in se čudila,zakaj je življenje tako nepravično in kruto.
Zdaj se mi pa zdi življenje prav čudovito in sem vesela in dobre volje in prav uživam v tej vojni s kilogrami.
Mogoče bo zelo dolgo trajalo,a ni vrag,da nebi tud jaz enkrat hodila po svetu s kakšnimi šestdesetimi kilami!
Sicer bom pa zadovoljna,če bom prišla tam nekje okol 80 kil in to težo tud obdržala.
No,mejte se lepo in ne obupat,ampak vzrajajte na svoji poti,kajti uspelo vam bo!
Marjetka cvetka