Metka, hvala. Očitno jaz ne bom imela te sreče. V soboto imam vodni dan, do zdaj -6 kg, 12pa jih več ne bom zgubila v naslednjih 2 mesecih. Pa tudi jaz ne grešim, štartala sem pa tudi z veliko veliko preveč. Kaj hočem. Pa sem bila prepričana, da bo ta dieta delovala, glede na to, da moram veliko izgubit... Kaj hočem. Upam, da ne bom obupala... Eh, saj bo. Pa taki lepi dan je danes, po dolgem času...Končno lahko grema z malim malo ven. Ta dež zadnjih nekaj dni je prav zamoril...
Punce, tudi jaz sem danes na OH, pa ko vas berem, vas občudujem. Jaz ne maram kaj preveč zelenjave, kaj si pa vse uspete dat na pico...
še meni se začnejo sline cedit, čeprav paprike videt ne moram (razen mlete v golažu ali pa prebrancu
), koruze tudi ne, pečenega svežega paradižnika tudi ne... tako da si dam na pico samo omako za pico (pelati + začimbe), zraven pa solato. Ni bogve kaj, se pa človek naje.
Danes pa so na vrsti špageti s paradižnikovo omako (ki je prej niti videt nisem mogla, zame je bil zakon bologneze), za večerjo pa skutine palačinke! MNJAMI
Vsem želim en lep sončen dan.
petrusha