17. avg 2005 14:27
Ja, ravno tega me je strah
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. avg 2005 14:27
Ja, ravno tega me je strah
17. avg 2005 14:37
NOVOST: Pri pošiljanju receptov imate novo možnost poslati uredništvu komentar, ki ne bo objavljen. To polje je prav tako uporabno za povratno informacijo uredništva. Če vidite, da vaš recept dolgo ni objavljen, poglejte v beležko pod Komentar uredništva. Lep pozdrav
5. sep 2005 17:42
Ponovno in zadnjič upam, sem spremenil klik na prvo novo sporočilo. Klik na zvezdico namreč psihološko ni dober, saj zvezdica le nakazuje novosti in se ne da povsod klikniti nanje... Zdaj je pred temo nov znak [slika]http://www.kulinarika.net/grafika/novo.gif[/slika], klik nanj pa pripelje na prvo novo sporočilo. Upam da bo zadeva zdaj bolj jasna. Velja seveda le za pluske
5. sep 2005 23:50
Spremenili smo povezave z glavne strani recepti, ki vas sedaj popeljejo na rezultate iskanja in vam postreže z več podatki: 1. Popolno navigacijo po straneh (ne odpira se več 1000 sladic na eni strani) 2. Večjo preglednost 3. Fotoaparat, da se vidi, kateri recept ima sliko 4. Vidi se tudi podkategorijo recepta 5. Možno je urejanje po različnih kriterijih 6. Možen je neposreden klik na avtorja, kar vas pripelje do vseh njegovih receptov (le za naročnike Plus paketa). Upam, da smo vsi
6. sep 2005 0:04
Novost: Skok na zadnje mnenje je sedaj prav tako z znakom [slika]http://www.kulinarika.net/grafika/novo.gif[/slika]
6. sep 2005 10:01
Če kliknem na KATEGORIJA, imam še vedno zmešane torte, piškote in ostale sladice na isti strani in niti ne enih skup in drugih skup... Kaj delam narobe? Veri
6. sep 2005 10:30
Kje pa kliknete kategorija?
6. sep 2005 10:39
Ko odprem sladice, na vrhu, rdeče tiskano napisano. Ali dela to samo če greš prek iskalca? Mogoče sem narobe razumela, da gre tudi direkt iz glavne kategorije... Veri
6. sep 2005 11:47
Hm, verjetno je še en hrošček nekje...
6. sep 2005 17:48
Tako zdaj deluje v redu... Po moji oceni
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veseli tiramisu

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko