Pirini svaljki s pršutom
| šolarka je napisal/a: |
| Pojma nimam s čim sem vas osirala, razen tega,da sem narobe napisala vaše geslo-za kar se opravičujem! Drugače pa je bilo moje pisanje mišljeno dobro namerno in napisano s hvaležnostjo za izkazano dobro voljo z vaše strani. šolarka |
Draga šolarka, mislim, da se je Elaphus hecala![]()
![]()
. Oziroma sem v to prepričana![]()
![]()
.
Se vidi, da šele nabiraš kilometrino na Kulinariki![]()
![]()
.
Ojej, šolarka, se opravičujem - včasih imam res malo ostre štose, pa mislim, da jih bodo kar razumeli - kot je napisala Blanchy - si še nova. Res sem se hecala, evo, tvoja gobica je že spakirana!!! Čez pet minut potuje!
(aha, smeški pomenijo, da se hecam!!!!!!) Tole pa sem resno milila - vidiš, nobenega smeška ni!!!!
lp
cervusšolarka, boš kmalu not padla v našo komunikacijo in to tako zelo, da se ne boš nikoli skopala ven
Mene se že slabih 10 let ne da spraviti stran.
Drugače pa, vida-lara, jaz ti jo lahko dam, samo da se malce razraste. Glede na to, da se motovilim med Ljubljano in Kranjem (in še malo Primorsko), tudi izročitev ne bi smela biti problem.
Loni MakaroniJaz še nikoli nisem delala kefirja, jedla pa že velikokrat (tistega s štacune). Ga imava oba zelo rada.
Bi se uštulila zraven in prosila, če ima katera kakšno gobico odveč.
vida-lara: tukajle http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2179 smo poskušali zadevo razložiti.
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirini svaljki s pršutom

Sladki greh