4. jan 2005 21:37
Tisti ki imajo pa težave z odvajanjem in ne vedo kako bi lahko za 2 jurčka kupijo mojo knjigo
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. jan 2005 21:37
Tisti ki imajo pa težave z odvajanjem in ne vedo kako bi lahko za 2 jurčka kupijo mojo knjigo
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. jan 2005 23:00
Lep pozdrav vsem skupaj! Jaz bom pa poleti praznovala drugo obletnico. Prav fino se mi zdi, da je tako. Tudi jaz sem tako kot mnogi med vami že poskušala prenehati, pa mi ni nikoli uspelo zdržati dalje kot nekaj ur
4. jan 2005 23:22
Če ne gre na hitro, pa naj gre postopoma. Prvi korak je presedlanje na najlažje cigarete ("gorski luft" varianta- torej 0.1, 1), potem omejitev števila pokajenih cigaret. Fajn je, če hodiš na kavo z ljudmi, ki ne kadijo, ker takrat ponavadi pokadiš manj (no, odvisno od karakterja). Jaz sem s kajenjem prenehala 22.4.2002. Bila sem prehlajena in ker me je kašelj tako motil (pa to ni bil tisti kadilski kašelj), sem se odločila, da preneham. Danes sem ter tja prižgem kakšno cigareto, vendar samo ob kavi oz. čaju oz. ko grem na pijačo s kakšnim kadilcem - doma ne kadim. Kadim najlažje cigarete pa še to v majhni količini (2-4). Ne gre za to, da ne zdržim brez tobaka - gre le za to, da občasno pač grešim. Morda nisem najpopolnejši vzor, a vseeno. LP
5. jan 2005 7:43
Jernej, a si ti tudi kadil in preveril metodo na sebi??? Loni Makaroni
5. jan 2005 7:53
Zdravo! No, sama sem prenehala pred petimi leti in to iz strastnega kadilca (več kot 1 škatla) na nič. KO sem po neki fešti ostala brez glasu, pa še v službi so nas preganjali, sem se odločila. Bila sem tečna, priznam, a je šlo. No lanskega februarja se je za to potezo odločil še mož, ki je kadil še huje. Nehal je čez noč, o tem ni povedal nikomur. Še vedno ne kadi. V glavnem - da se nehat, če si trdno odločen in tudi trmast. Se pa splača, čeprav pridelaš tudi kakšen kilogram. LP Tina
5. jan 2005 7:59
5. jan 2005 8:30
Bravo, punce, vsa čast vam,tudi jaz moram nehati!!!! Joj!!!!!!! sasa
5. jan 2005 9:22
Naj še jaz pristavim svoj piskrček
5. jan 2005 9:23
Opala!!!! Pa sploh nisem pričakovala takšnega odziva.... Hvala vsem za vse lepe besede, pa Jerneju za psihološko pomoč
5. jan 2005 10:13
Ne se sekirat zaradi kil! Baje se človek, ko neha kadit res zredi za do 5 kg, ampak potem ti v naslednjem letu tudi sami izginejo, tudi brez posebnih diet - prej se pač moraš z nečim zamotit. Lahko pa si omislite kako drugo, bolj zdravo navado, kot na primer čajčki, navijanje las, igranje z elastiko za lase,... VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Domača vroča čokolada s smetano