Mateja,
prosim ja, če pobrskaš med recepti, bom zelo vesela. Saj se ne mudi, kadarkoli boš pri volji.
Martina,
kmečki kruhki so temne kroglice, ki jih pred peko povaljaš v sladkorju - torej misliva na iste piškote. Za kokosove venčke in smetanovi lincer ti pošljem recept ......
Ovale jaz kupujem v Zalogu pri Ljubljani. Zanje mi je povedala prijateljica, ki je slaščičarka. So ful prijazni fantje in se ne jezijo, če se zmišljujem in vzamem npr. samo nekaj ovalov za 1/2 kg piškotov (imajo tudi večje), kakšno škatlo za torto,.... pa srčke tudi izdelujejo. Samo je fino, če jih prej mal pokličeš, ker nimajo vedno vse na zalogi (mislim, da delajo za velike naročnike in na drobno sploh "naj ne bi" prodajali). Poglej, jaz ti bom kar prepisala podatke iz njihove vizitke...pa še za koga drugega bo mogoče ta info dobrodošla:
Plastika SEVŠEK
Izdelava vakuumirane embalaže, blister pakiranje
Hladilniška 3a, Ljubljana
tel.:01-549-25-30
Drugače pa sem se jaz odločila, da bom letos sama izdelala škatle za decembersko obdarovanje s piškoti in sicer iz barvne valovite lepenke. Malo bom poslikala ali pa polepila s kakšnimi božičnimi motivi, znotraj obložila s čipkastim belim prtičkom pa bo..... no, pa piškote bo treba tudi naložit :)
lep pozdrav vsem
Maja