Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Maychi sploh nisem videla da je bila že toliko ura. Sem si privoščila kavico in klepet z mojim dragim, ki je bil danes prost in je ful minilo. Res pa je, da sva malo dlje poležavala. Slivov kolač pa sem si privoščila samo za večerjo. Strupek tudi meni je največji problem na OH. A misliš da je pametno danes pečt pecivo? A se boš mogla zadržati brez poizkušanja? No saj to sploh ni vprašanje, preprosto SE MORAŠ! Bo pa jutri bolj slastno. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Ja rožica, si imela kar prav, drugič moram pečt na dan, ko lahko potem v tem tudi uživam. Me preklemansko muči, da bi mal probala. Ampak zaenkrat se dobro upiram in si dopovedujem, da bo pa jutri toliko boljše. Mislim, da mi bo tokrat uspelo, drugič pa ne smem več tega ponoviti. Lep pozdrav. Strupek
Ojla vsem! Strupek: Danes je minilo kot bi mignil, samo sedaj se ne smem pregrešiti. Drugače gre. Najtežje mi je, ker lahko jem, ampak določene stvari. Mi je lažje nič jesti, vem, ni zdravo in nikamor ne pripelje... Kaj lahko jutri jem na OH? Resnično lahko jem pecivo? Kaj pa čokoladne piškote ali čokoladni sladoled? Papa Tinusa
Hojla! Tinusa, seveda lahko ješ sladkarije. Zato je za mnoge ta dan eden najbolših. Za kosilo ja priporočeno kaj drugega, za večerjo pa kos torte, 3 kepice sladoleda ali rebro jedilne čokolade. Ampak samo kos, no pa saj sama veš... Po moje bi lahko tudi za kosilo pojedel rebro čokolade,... ampak meni je bolje, da kaj konkretnega pojem in ne sladkarij. To je moje mnenje, odločitve so na tebi. Glede tega nič ali skoraj nič jesti pa ti iz lastnih izkušenj povem, da ne bi nič več kg izgubila, če nič nebi jedla, ker se telo prilagodi manjšemu vnosu in prične varčevati ( manj porabljati ). Je pa že bolje jesti, se dobro počutiti, pa še kilce gredo dol. :) :) Jaz sem se konec poletja odločila, da izpeljem to dieto, vendar tokrat jem vse kar je pač na jedilniku. A je že katera vidla to stran Osebni trener online? Mislim, da je kar veliko dobrih nasvetov. Poglejte same! http://www.osebnitrener.com/clanki/diete.htm Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Pozdrav vsem, OH dan, ja. Tudi meni dela največ problemov ravno ta dan. Za kosilo sem imela do zdaj v glavnem špagete, ki jih imam zares rada. Polivke pa so iz paradajza ali pa paradajza in paprike. V začetku sem si želela na špagete le ščepec parmezana, vendar sem to zdaj očitno prebolela. Naredila pa sem si tudi že pogačo in slano pecivo, pa polento (čeprav je menda ne bi smela). Moj problem so večerje! Velikokrat si namesto torte raje naredim špagete, ker mi tako paše kaj toplega in zdi se mi, da se lažje krotim. Ko enkrat zavoham pecivo, me pograbi, da bi pojedla vse kar vidim in komaj se krotim. Čokolado pa si obvezno privoščim. Imam pa eno vprašanje ... ali ve uporabljate graham (in podobne) špagete? In kako je z rižem? Ali jeste neoluščenega ali navadnega na Š dan? Sama imam zelo rada graham špagete, malo manj pa neoluščeni riž. Za mano je uspešen sadni dan in jutri je moj prvi vodni dan. Držite pesti punce! Ob začetku 3md se nisem stehtala, le zmerila in mislim, da se ta mesec ne bom. Bom raje počakala še en mesec ali pa do konca diete. Prvi rezultati so sicer vidni, vendar so mi najožje kavbojke še vedno zelo zelo tesne. Komaj čakam sobote ko bo na vrsti spet meso!!! Ali je katera od vas kdaj na B dan jedla hrenovke, ali so premastne? Se oglasim jutri, vsa sestradana in polna vode :o)) Lahko noč Marina5
Na OH dan jem graham špahete z različnimi polivkami, pizzo z zelenjavo, palačinke z gobicami... Namesto sladice pa zadnje dni prakticiram čokolino. Na B dan sem že jedla hrenovkee (piščančje) in je bilo čisto ok. Malo maščobe tako in tako naše telo zahteva. lp malamisha
Jutro :), jst kar dostikrat jem hrenovke, saj ni tako škodljivo, pa še hitro so narejene :) za naše lačne želodčke. Včeraj mi je prijateljica dala knjigo z recepti od rine, pa sm ugotovila, da sem včasih kar malo preveč pojedla, zdaj pa ne vem, ali naj si te 4 tedne, čeprav sem zguv+bila kilice, vzamem le kot pripravo na dieto, saj sem malo grešila vmes par dni, pa ponovno začnem, ali naj kar nadaljujem. So pa res fajn receptki notri, danes bom naredila musako s krompirckom :). Vceraj sem pa jedla piscancka in rdečo peso, čeprav sem potem gruntala kam sploh paše pesa, se mi je pa tko zaluštala,mmmmmm. Moram se disciplinirat predvsem in si maagri hrano nosit v sluzbo,da bom jedla normalno, ker drugace jem pozno, vceraj sem mela en sestanek, pa k zdravniku sem šla zaradi vnetega učka in je bla takoj 6 ura ko sem prišla domov, sicer sem malo pojedla a vseeno pozno za prvi obrok :( Kaj ve mislite o tem ali naj kar od začetka začnem, lai naj kar nadaljujem. Izkušene povejte predlog!! Hvala, Lars
Dobro jutro! Lars, tudi jaz imam podoben primer kot ti. Jaz imam prvi topli obrok komaj okoli 4 ure popoldan.Tak da se sprašujem ali naj še pojem potem drugi obrok ali ne. Ko sem pa prvič imela to dieto, sem si hrano naročevala v službo, tako da sem imela prvi obrok okoli 12 ure in nato 2. obrok okoli 5 popoldne. Ker pa mi služba ne dopušča več, da bi imela malico, bo treba nekaj narediti in si res nositi hrano v službo. Ker v bistvu si moraš hrano razporediti čez cel dan, da ti želodček melje čez cel dan. Ker če ješ samo enkrat, se prvič naješ do onemoglega, drugič imaš pa presnovo in želodček totalno len. Barbolinka
Ja Barbolinka točno tako je ja, bom jaz kar nosila s seboj po novem v službo. Vweliko bolj pametno!!! Sej to vem, pa včasih jem okoli treh, pa potem še malo zvečer, ampak velikokrat pa pozneje. No ja čimbolj pridene moramo bit :) lp Lars
Danes je pa nekam tiho tle gor! Punce kje ste Komaj čakam, da pridem domov, ker me čaka meeeesek! Včeraj me je kr malce matralo, ker sem imela sadni dan. No pa saj sem preživela, ker sem vedela, da je danes težko pričakovani mesek! Lp Barbolinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti