Živio!
Barebolinka se strinjam s tabo, res je nekam tiho. Ampak kar navadi se takšni so navadno vikendi.
Marina5 kako se kaj držiš? A si se dobro zamotila?
Glede hrenovk, tudi jaz jih kdaj jem. Tudi jaz imam jutri B dan, tako da imava do mojega naslednjega vodnega dne iste dneve. Super!
Upam kdaj pa kdaj na kakšen "fajn" predlog jedilnika s tvoje strani.
Strupek danes si pa le privošči. Upam, da si vzdržala do danes?
Lars, jaz mislim da sploh ni stvar v "dieti", ampak v zdravem načinu prehranjevanja, da ločuješ OH od B... S tem ko ješ le eno vrsto hrane pospešiš prebavo.
Mislim, da ti ni treba začeti z dieto od začetka le vstrajaj še naprej pri zdravem načinu prehrane, tudi po 3md.
Mislim, da je po 3MD predvsem pomembno, da ohranimo dobre navade glede prehranjevanja, ki si jih z to dieto pridobimo. Mislim, da je tudi po 3md priporočljivo gledati na kombinacijo hrane, kar pa po mojem mnenju ne pomeni več uživanje samo ene vrste hrane cel dan. Predvsem je pomembno, da ne mešamo OH in B, ter Š in B v enem obroku.
Zelo dobra navada pa je tudi sadje za zajtrk, zato da telo oskrbimo z vitamini, da naše živčevje lahko normalno funkcionira. Mislim, da bi k zajtrku po 3MD lahko dodali kosmiče in kakšen jogurt.
Ter zlato pravilo, ki ga jaz velikokrat kršim, nič hrane po 20 uri zvečer.
To je moje mnenje za prehranjevanje po 3MD, vem da je bilo lažje napisat vse to, kar že vse vemo, zavedam pa se, da se bo zelo težko vsega tega držat.
Vem, da trenutna tema ni bila kaj po 3md? Vendar ste v meni že pred časom vzbudile to vprašanje in razmišljanje vse, ki ste končale z dieto. Zato, bi rada v tem času, ko sem še na dieti in mi leta določa pravila prehranjevanja, ustvarila jasno sliko kako bo izgledalo prehranjevanje po 3md.
Ker se bojim, da bom zopet zabredla na stara pota.
Kaj pa JamieO, Čapa in ostale/i, ki ste končali dieto. Kako se prehranjujete? Kakšno je stanje?
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.