Podarimo 10 kuharskih knjig!

tema je zalepljena

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15152

8. dec 2019 11:16

Navijam, da jo bo dobila moji hči Monika, ki se je predkratkim včlanila in je letos začela neumorno pečt sladice. Jaz sem na fb, nisem pa pretirano aktivna, bolj vse skupaj spremljam, že zaradi otrok in prijateljev.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4004

13. dec 2019 12:28

Mamamia je prav lepo napisala ..Anemiilat, ti pa nimaš čisto prav ..prej vidijo vsi slike in zapise na Kulinariki, ki je dostopen vsem na svetu, ki imajo internet, kot če objaviš na FB ..tu lahko vidijo sami ti, katerim želiš pokazat, v mojem primeru samo moji FB  prijatelji, pa mogoče slika v kakšni kulinarični skupini. Če pa kdo vdira v moj profil, bo fasal samo kakšno pocukrano sliko, recept, pa mogoče še kaj slanega za zraven.

Sem dodala tudi eno fotografijo v novo skupino Kuhajmo vsi, pa ne zaradi knjige, ker gratis knjigo sem že dobila, pa tudi ene tri sem kupila.

Se pa na FB bolje počutim kot tukaj ..predvsem zato, ker tam so/smo osebe (večinoma) s pravim imenom in priimkom ..Če smo pa prijavljeni z xy nickom, pa vemo kako je ..popljuvamo pod tem izmišljenim nickom lažje in z večjim "veseljem" kot bi si upali pod svojim pravim imenom.

Sama bom definitivno bolj sledila skupini na FB, kot tukaj ..pridem pa občasno, tudi sem še kaj pokukat ..so bili lepi časi.

Vse lepo še naprej, pa da knjige pridejo v prave roke.

 

Vrtejbenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti