Vem, da je bilo ze kar nekaj debate na temo kako spraviti hrusko V steklenico. Mene pa zanima kako jo potem, ko zganja zmanjka v steklenici, spraviti ven?
Kako spraviti hrusko iz steklenice
8. dec 2016 9:35
Mojka, z ostrim, dolgim, ozkim (da gre v steklenico) nožem se jo da lepo narezat. Tako pri nas vse hruške spravimo iz steklenice.
Lp
8. dec 2016 16:58
Zakaj pa ne naliješ novega žganja čez hruško?
lp
8. dec 2016 19:07
Kolikokrat pa lahko recikliraš eno hruško?
8. dec 2016 20:35
Imam vtis, da šnopc dobesedno konzervira hruško. Pri nas sicer kaki kronični žlampači nismo, ampak eno lepo hruško imamo še iz časa, ko sem še sama odločala o vsem
. Malce je sicer porjavela, drugače je pa tip - top. Ene 30 let, pa če verjameš al pa ne.
lp
8. dec 2016 20:49
| mojka je napisal/a: |
|
Vem, da je bilo ze kar nekaj debate na temo kako spraviti hrusko V steklenico. Mene pa zanima kako jo potem, ko zganja zmanjka v steklenici, spraviti ven? mojka
|
To me je spomnilo na vprašanje moje hčerke o rojstvu Ni je zanimalo, kako dojenček pride ven, pač pa kako je prišel noter ...
9. dec 2016 7:12
Pametna punca, takoj je pogruntala the funny part of the procedure ![]()
9. dec 2016 18:32
Tole sem dobila danes po skypu od sina- vnukinja, stara pet let in pol, je vprašala svojega očka: od nekdaj se že sprašujem, kako se je rodil prvi človek, ker če ni bilo nobenega človeka, iz katerega bi se rodil, kako se je rodil? ![]()
Če je ne bi poznala, ne bi verjela, da je kaj takega vprašala, a jih ima za ušesi, da samo stojiš in gledaš. In mislim, da so taki po večini današnji otroci.![]()
![]()
15. dec 2016 19:00
| elaphus je napisal/a: |
|
Zakaj pa ne naliješ novega žganja čez hruško? lp cervus
|
ker bi jo radi pojedli ![]()
15. dec 2016 20:01
Se ne splača. Okus ni nič posebnega, in, ker je napojena z žganjem, zna zelo neprijetno obležat v želodcu.
lp
15. dec 2016 20:02
V skrajni sili se pa steklenica lahko razbije.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Špageti karbonara