Šivalni stroj

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

10. jan 2017 10:14

Jaz sem si pred približno dvema letoma kupila Pfaffov overlock v Lidlu. Prej sem dolgo gledala različne modele, ampak so se mi zdeli predragi, glede na to, da šivam le občasno. Na koncu sem se odločila za Lidlovega, ker je bil ugoden in se mi je zdelo, da bo čisto zadostil mojim potrebam. Pa še triletno garancijo ima. Zaenkrat sem z njim zadovoljna, svoje delo dobro opravlja, je pa res, da verjetno za profi šivilje ni, ker predvidevam, da so materiali manj trpežni kot pri dražjih znamkah in bi šel ob pogostejši uporabi prej v franže. Tudi igle brez problema dobim v krajevni trgovini s šiviljskim materialom.

Če bi imela na razpolago malo več denarja, bi si pa verjetno kupila kaj boljšega, po možnosti takega, ki ima tudi pokrivni šiv. Premisli, kako si s financami in kakšne so tvoje potrebe. 

 

RadaJem

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1566

11. jan 2017 9:01

Hvala za mnenja.

Ponovno sem prebrala navodila na spletu. Nikjer ni omenjeno, kakšne šive zmore oz. našla sem samo robljenje (overlock). Ne vem, ali sem v zmoti, ali očitno res ne obvlada pokrivnega šiva, kar mi pa ni všeč.

 

rdkapica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti