Počene kapilare na nosu

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

31. okt 2014 18:19

Draga Holly

 

Glede na to, da je tale komjuniti pred kakima dvema tednoma  silno umovala o tvojih ogrcih - pa je edini dober nasvet ta, da se gre h kozmetičarki, je čisto enako dober nasvet tudi pri kapilarah. Itak kozmetičarka ve, kaj se da narediit v kozemtični in od kod naprej je potreban dermatološka nega.

 

Ampak, drago dete....koliko si pa ti sploh staro? A si res na faksu, ker po vprašanjih sodeč mi bolj deluješ kot najstnica, ki vso svojo žepnino porabi za projekte v stilu "bodi sama sebi svoja kozmetičarka".  Take vrste punca, ki so jih že vsi n-krat povedali, da si naj ne stiska mozioljev in vsega, pa to še vedno počne do točke, ko že kri teče (sicer poznam tudi zelo odrasle ženske, ki to delajo). Take vrsste punca, ki non-stop išče, kaj je narobe na njenem obrazu in hoče to popraviti in potem dela še več škode. In vseeno misli, da naslednjič bo pa bolje, da bo zadela preparat. 

Se tako ne bo zgodilo, ker se nikoli ne. Še kozmetičarke si ne stiskajo same mozoljev ali pa delajo kakšnih tretmajev, temveč prosijo kolegice, da jim to narede. Ampak amater tam, kjer se profi ustavi, gre vsak nori amater naprej in e tudi pri mozoljih, kapilarah in kar je še tega, tako.

 

Se mi zdiš preprposto premlada in prezelena za to, da bi imelo smisel razlagati, da se nega začne takrat, ko glava neha iskati nepravilnosti na obrazu in namesto tega začne uživati ob pogledu na lepotico v zrcalo. Če imaš kaj pameti v genih, boš to čez nekaj let spoznala, če imaš pa več kurjega elementa, bo pa to spoznanje prišlo z zamikom ali pa nikoli.

Če je v genetiki kaj pameti, lahko prihod tega spoznanja pospešiš preprosto tako, da si prepoveš stiskanje in pilingiranje in ostala pohabljanja in vsakič, ko te ima. da bi kaj takega počela, daš v šparovček 5 EUR in boš s takim prihrankom lahko plačala solidne tretmaje.  Skratka, testiraj to, če si pametna punca ali pa predistirnirana kokoš in boš vsaj prišla do spoznanja.  Lepota in pamet sta sestri.

Če si kokošl, je pa itak vseeno, koliko kapilar se vidi na nosu.

 

 

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti