Pohorska gibanica
To ne velja samo za mlade, tudi za malo starejše, npr. pri 40. letih, če kdo izgubi službo. V tem primeru je pa prestar, ima preveč izkušenj, vedno nekaj ne štima. Službo je sedaj zelo težko dobiti, pa če si star ali mlad. Če si mlad, se vsaj lahko podaš v tujino, probaš razne variante, tvegaš. Če si pri štiridesetih, pa imaš na grbi še kredite, majhne otroke, ostarele starše. V glavnem, še večje sranje.
čokobanancaJaz bom spet tečen. Kot službo, na drugi strani težko dobiš dobrega delavca. Frajer te po desetih minutah na poskusnem delu vpraša, kdaj bo šel domov.
Commis débarrasseurNe morem iz svoje kože - kaj nobenega ne moti napaka v naslovu teme?
Zzak, se strinjam po eni strani tudi s tabo - ampak so redki posamezniki, ki na primer ob trimesečni pogodbi brez možnosti podaljšanja pokažejo predanost delu.
SašaSem imel tudi jaz neprimerno pripombo glede naslova, pa sem se zadržal. Vsaj enkrat.
Pogodba za nedoločen čas in ne minimalni dohodek.
Commis débarrasseur
V tem primeru te pa popolnoma razumem.
SašaZzak ne, tokrat nisi tečen.
Se popolnoma strtinjam s tabo. Tudi iz lastnih izkušenj.
![]()
| Sashika je napisal/a: |
Ne morem iz svoje kože - kaj nobenega ne moti napaka v naslovu teme?
Zzak, se strinjam po eni strani tudi s tabo - ampak so redki posamezniki, ki na primer ob trimesečni pogodbi brez možnosti podaljšanja pokažejo predanost delu.
|
Nisi edina, me je zmotilo, ampak sem si rekla da ni to bistvo teme :)
blossomO, pa še kako je. Veliko bolj kot si misliš.
Commis débarrasseurSe strinjam s teboj, zzak.
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom