30. maj 2014 12:50
Mopsika, krajevna imena se piše z veliko začetnico. Tako je prav, mislim, da se je ob to obregnil Hedonist. Meni je tudi všeč, če se držimo osnovnih pravil slovenskega jezika. In ne bodi huda zato.![]()
![]()
30. maj 2014 12:50
Mopsika, krajevna imena se piše z veliko začetnico. Tako je prav, mislim, da se je ob to obregnil Hedonist. Meni je tudi všeč, če se držimo osnovnih pravil slovenskega jezika. In ne bodi huda zato.![]()
![]()
30. maj 2014 13:53
Drage moje,
ali morda veste, kje v okolici Ljubljane bodo na voljo VIŠNJE?
LP in hvala.
beatrice
30. maj 2014 14:38
| tej_a je napisal/a: |
Jaz bi tudi kupila. Sem pa iz Ljubljane. Kje bi se lahko kupilo? Hvala.
|
Na stari cesti iz Brezovice proti Vrhniki jih prodajajo na 4 "štantih" , vsak dan sveže nabrane :)
vd007
30. maj 2014 21:41
Oglašam se iz Goriških brd (Briška brda bi bilo enako kot Ljubljanska Ljubljana, mi je prav žal), sezona češenj je v polnem teku, bliža se tudi praznik češenj ... Nekaj ponudnikov češenj pri nas (nekatere lahko najdete tudi na tržnici v Ljubljani oz. v kakšnem drugem kraju):
http://www.brda.si/vino%20_sadje%20_oljkarstvo/s
http://www.brda.si/vino%20_sadje%20_oljkarstvo/s
Nomen
31. maj 2014 23:44
Danes bil v Vipavski dolini ( da bi šel v Briška brda mi je zmanjkalo časa) kupil češnje v Črničah pr eni gospe, kjer kipim vsako leto. Cena 4 eur za kilo, češnje prvovrstne, debele, sladke hrustavke. Jih imajo letos dost tko da bo sežona trajala še kar neki časa.
hedonist
2. jun 2014 14:16
Ali lahko bolj natančno poveš pri kateri gospe? Hvala.
loli23
2. jun 2014 14:30
Loli, poglej na zs da ne bom tukaj delal reklame :)
hedonist
23. maj 2015 17:01
Pozdravljeni,
letos na Obali imamo precej češenj,če katera potrebuje.
lep pozdrav
rina1234
24. maj 2015 10:55
Rina , me zanima :) napiši na ZS kje si in po koliko jih prodajaš :) lp
hedonist
24. maj 2015 12:00
rina tudi mene zanima prosim :)
lp
LeikolinkoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Široki rezanci la collezione na bolonjski način