Kaj mi je všeč
10. sep 2013 20:51
Dovolj je negativizma povsod, izognimo se mu, kolikor se le da vsaj tukaj.
11. sep 2013 6:21
Všeč mi je, da je tema "Kaj me moti" zaklenjena ![]()
Všeč mi je, da so vsi moji družinski člani, prijatelji in prijateljice in seveda jaz, zdravi ![]()
Všeč mi je načrtovanja posebnega večera v soboto ![]()
11. sep 2013 12:18
Všeč mi je, da sem danes našla prvega jurčka![]()
12. sep 2013 8:30
Nadvse mi je všeč ta tema. Ko tole berem vidim, da je v življenju neskončno veliko dobrih trenutkov, ki, če jih znamo ceniti ali jih sploh opazimo, neizmerno bogatijo naše življenje.
BABI 2+2
12. sep 2013 9:10
Nadvse mi je všeč ta tema. Ko tole berem vidim, da je v življenju neskončno veliko dobrih trenutkov, ki, če jih znamo ceniti ali jih sploh opazimo, neizmerno bogatijo naše življenje.
BABI 2+2
12. sep 2013 20:49
Tako lepo je pa pri nas danes sonce zahajalo
12. sep 2013 20:58
UUU, tole je pa že pravi umetniški posnetek, ki se ga še profesionalni fotograf ne bi sramoval.
BABI 2+2
12. sep 2013 21:04
| BABI 2+2 je napisal/a: |
UUU, tole je pa že pravi umetniški posnetek, ki se ga še profesionalni fotograf ne bi sramoval.
|
BABI, včasih mi kakšna fotka uspe in potem sem tako vesela, ampak tole danes sem pa samo "škljocnila", nebo je res bilo čudovito, zdaj je pa že
, lepo bodi ![]()
14. sep 2013 19:02
Všeč mi je, ko se štirje fantje, zdaj že tam blizu 30 let stari, ki so v nekem istrskem obmorskem kraju skupaj preživaljali po nekaj poletnih mesecev v svojih otroških mladostniških letih, dogovorijo in se srečajo samo oni. Dekleta ostanejo doma, oni pa štiridnevno druženje, v spomin na otroška leta. In se srečajo še z domačini, svojimi vrstniki iz tistega kraja, in obujajo spomine ...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Hummus namaz

Kruhove kroglice