Mi lahko morda kdo pove, kje bi lahko v Ljubljani kupil napravo s katero se dela špecle? Naprava je podobna ribežnu ali pa tudi pasirki. Že vnaprej hvala.
X Y
Mi lahko morda kdo pove, kje bi lahko v Ljubljani kupil napravo s katero se dela špecle? Naprava je podobna ribežnu ali pa tudi pasirki. Že vnaprej hvala.
X Y
Pozdravljeni!
Da ne odpiram nove teme vas sprašujem s kako omako vi pripravljate špecle. Prosim za vse vaše recepte kajti v slovenščini je zelo skopo receptov o tem.
lp hvala
sančyJaz jih imam rada zmešane z narezano šunko, vse potreseno z naribanim siorm in zapečeno v pečici.
Sicer pa gredo k vsaki omaki, tako kot katerakoli druga priloga (od tiste, ki nastane pri naravnih zrezkih, do kakšnih z več sestavinami, zelenjavnih ...).
mamamiaSančy, tako kot ti je mamamia napisala, katerakoli omaka. Lahko jih samo poliješ z drobtinami prepraženimi na maslu.
Pozdravček!
Dobro se podajo h golažu, chili con carne, včasih jih dodam v kakšno obaro namesto vlivancev...
JohannaJAz delam pot roast na takle način, potem gredo tudi k paprikašu, lovski omaki, coq au vin, temle mesnim kroglica. Poliješ jih lahko preko gobove omake za nemesno jed.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada